Secret Movie Santa

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Па да, ама тогаш нема да биде secret :) Плус го добиваш на mail името на дете мраз и му го пишуваш филмот.
А бе има опција со порака шо се отвара со пасворд и секој да стави линк во ексел на гугл драјв(ама мора да се најави први на гугл драјв).. али многу чекори и комбинации..
за наједноставно ете јас ќе знам кои на кого ќе бидат и давам збор дека нема да кажам на никој :D

Инаку секоја идеја е добредојдена, како тајно Перо да го каже филмот на Јана

Нема врска. Ова е исто ко Сикрет Санта у реален живот. Ти се паѓа рандомец, му купуваш чаша иако тој дома има милион чаши. Сигурно нема да му купиш Ферари, пошто нели нема. :D
Да, ама пример пошто знам дека некој е по книгите, ќе му купам книга. ;)

Ја има прочитано.
Не си ја видел кај него на полица пошто на времето ја прочитал изнајмена од библиотека.
Па и тоа се решава: ако сака книги, веројатно има Goodreads. И да нема, има некој кој го знае повеќе од мене, ќе прашам. Еве, конкретно, годинава на работа secret Santa бев на една колешка на која немав поим што да и купам (зашто не работиме заедно), па прашав друга колешка која работи заедно со неа, и таа ми даде идеја.

А бе има опција со порака шо се отвара со пасворд и секој да стави линк во ексел на гугл драјв(ама мора да се најави први на гугл драјв).. али многу чекори и комбинации..
за наједноставно ете јас ќе знам кои на кого ќе бидат и давам збор дека нема да кажам на никој :D

Инаку секоја идеја е добредојдена, како тајно Перо да го каже филмот на Јана

Гранде, ти веруваме. тинининининууууу :D
zzz.gif

Шала настрана, јас не гледам подобра идеја од ти да бидеш организаторот на овој начин, штом веќе се нафаќаш.

Предлог да се пратат бар 2-3 филма, да не се погоди ептен па некој гледан… а, филм клуб дечки имаат скоро се гледано.
Веројатно ќе доставиме линкови од ИМДБ/ЛБ и ќе се бира спрема тоа. Кој нема профил, тоа е.

Предлог да се пратат бар 2-3 филма, да не се погоди ептен па некој гледан… а, филм клуб дечки имаат скоро се гледано.
Ја мислам шо поедноставно да е, нека остане буџетот 1 филм, составен дел е и некој да добие поклон шо не му се свиѓа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom