- Член од
- 2 март 2022
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 457
Се пријавувам.
Да не се правиме полициска држава, на некој стварно може не му се погодиле коцките да го изгледа филмот, ама од друга страна темава е интерактивна и како и да е малку пецка ако на некого си му избрал филм и тој/таа не ти го изгледа. Поентата е нели во месецот да се пише за филмот, ама ете може и покасно, важно да се изгледа и да се испочитува другиот член.
Не знам колку ќе тераме вака, ама јас би предложил ако некој два пати по ред се пријави и не си ја заврши домашната, да добие бан од тајните средби.
И пријавувањата со гифови овој месец се закон, more of the same please
И ти ли сакаш без педери да е?
А тоа е особено тешко да се направи зашто... мме зашто!Сепак требаше да се избере со друга тематика а не со оскари,кој предложи по повод 8-ми Март тема филмови со силни женски карактери,
Вака треба ептен да се запази кој каков оскаровски филм сака односно не сака да гледа.
Бог нека ни е напомош...Вака треба ептен да се запази кој каков оскаровски филм сака односно не сака да гледа.
па и на 1 страна се пријавив и на 3 пак, можеби администрација спие па да ми дадат 2 купидонаИ ти ли сакаш без педери да е?
Првиот беше Сикрет Санта и сикрет дете, вториот беше Купидон и Валентајн, како ќе се викаме сега? За комшијата прашвам
Ќе чекаш оскар.На секој член (Номиниран) што учествува ќе му се додели друг член (Оскар) на кој што ќе треба да му даде некаков персонализиран предлог за филм.
Не знам зошто гуглав ова, ама еве ти ветувам дека ако ми се паднеш ова ќе гледаш...+1
По можност филмот што ќе ми го препорачате да не биде црно-бел или со педери.