Се плашите ли од бури?

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се плашите од бури?

• Вкупно гласачи
    71
Ма бурите само предизвикуваат сон кај мене.Нешто многу да ги сакам не ги сакам.Штом почне бурата јас земам кебето и перницата и добро се отспивам.Така да времето после бура ми е поубаво.Така студено се се изместило од место:toe:

Мене ми е ного страв ко светка цела штрепам и преферирам дома да си седам со спуштени ролетни а најстрав м ие посебно ко сум сама:nesum:

Не се плашам, али не сакам коа врне и грми, посебно ова второво.Ме пука депресија на лошо време.

Не само што не се плашам, а и уживам!
Стално коај врне излагам и тречам по пола саат! Тоа е едно од нештата во кои највише уживам.......

Најубаво се спие на бура.Ти под ќебе а на прозор ти тропка дождот....аххх, мераци.Не гледам зошто би ми било страв, напротив, не би било лошо деновиве да ја разнесе жештинава.

Не се плашам воопшто. Обожавам дожд и грмотевици. Тогаш ми е најсладок сонот:pipi:

Не се плашам од нив, веројатно зашто ги доживувам како еден вид на феномен на природата (плус тогаш се вадат многу убави фотки :pipi:). Но, тоа НЕ го менува фактот дека како појави ме иритираат и негативно делуваат на моето расположение.

Не, малку ќе ме здрмаат ако се неочекувани, ама баш ми е возбудливо и интересно кога ќе има бури, обожавам да седам тогаш на прозор да гледам како се одвива тоа- убавини на природата, се восхитувам едноставно.

Дали некој беше буден на 22.06 (вчера) во 4:00 am над Скопје бснееше невреме . Она што ми беше впечатливо беше звукот грмотевиците кои од кај мене се слушаа точно како се шират по небото . Обожавам да ги набљудувам бурите .

Не се плашам, баш ми е интересно кога има бура :helou:

Дали некој беше буден на 22.06 (вчера) во 4:00 am над Скопје бснееше невреме . Она што ми беше впечатливо беше звукот грмотевиците кои од кај мене се слушаа точно како се шират по небото . Обожавам да ги набљудувам бурите .
Истото се случуваше и во Струмица само 1-2 часа покасно.. страшна бура беше многу силен ветер а и интересен беше звукот на грмотевиците на стартот на бурата:)

Мене ме разбудиа грмотевиците... мн беше интересно х) после цело време се ѕверев во прозор... обично не се плашам на бури.. тогаш имам излив на инспирација и обично одма земам блокот моливот или темперите и почнувам да шљакам по дома :) :vozbud:

Wow temava samo ko za mene otvorena.. Obozavam nevreme,gromovi dozd silen vetar pa duri i uragan. Ne se plasam.Interesno e zabavno.Slikam snimam nekogas gledam od prozorec.Se e tivko vo kukata zatoa sto site zanemuvaat od strav a najinteresni mi se sekavicite da gi gledam kako tancuvaat niz oblacite.:D:helou::helou:

Што знам, не сум размислил дали се плашам. Ако се во Нов Зеланд, не. Ако се во Скопје, преку глава ми се. Нема тв, нема, пц, нема често и струја...

Не, и прилично сим раат пошто децата се лепат на прозорец и не можат да се изначудат зошто улицата некогаш е улица, а некогаш река...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom