Се плашите ли од бури?

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се плашите од бури?

• Вкупно гласачи
    71
Не се плашам ама несакам вакво време..посебно грмење.

Не се плашам ама несакам вакво време..посебно грмење.

Доста со copy/paste бе!!! На мсн имињата ми ги копираш,топикот,аватарите и постовите ли ке почнеш да ги копираш?:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

не се плашам,напротив :vozbud: сасмо да се грмежите во граници на нормалата

не се плашам ама обавезно исклучувам телевизија , компјутер итн не сакам да ми прегорат како на комшијата :vozbud:

Најмногу од се на свет сакам да седам на балкон и да гледам надвор како истура.:vozbud:Не знам зашто ама многу ми е убаво кога светка и кога грми ,просто уживам.А па ако врне и град уште поубаво (само ми е жал за земјоделците и нивниот пропаднат труд).
Иначе кога сум на отворено и врне и грми се мочам од страв и тој страв ми е оправдан бидејќи громовите се чести во државава ,особено во лето.:toe:

најзакон е кога грми. си седам на компјутерот со некое јадење и уживам во звуците, но ако се изгаси компјутерот, ке искочам на тераса, или ке отворам прозор, и ке си го ладам к***т.:toe:

не зошто би се плашел кога сум дома на сигурно:toe: и да сум надвор веднаш ќе влезам во некоја продавница додека не заврши бурата.

Море да знаете каква бура имаше до преска .ц ц ц..хаос се истури од врнење и громови паѓање ....

Гром акна на 20 метра од кај што живеам...ц ц ц ц

ИСХОД - прегоре телефонот - прегоре рутерот ...да ти ебам невремето..:nesum:-среќа имам резерва телефони ...а рутерот го поеба брат ми ..сега он нема нет.

Сега дури пуштија струја.

Не се плашам, но не уживам во нив. Воопшто не ми се допаѓаат грмотевиците:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom