- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 408
И јас гласам за ова \m/Искрено се надевам дека ќе ги стават Санаториум последни и на крај да биде кланица и ладилник на Без разум и свест
И јас гласам за ова \m/Искрено се надевам дека ќе ги стават Санаториум последни и на крај да биде кланица и ладилник на Без разум и свест
This. Сериозно треба да си huge faggot ако си купил карта од 600 денари само за САРС со оглед на тоа дека имаа концерт кај нас пред 2-3 месеци за 150 ден карта и ќе дојдат барем уште еднаш годинава. А и треба да се испоштуваат наши бендови доста со српскиве више.Шо д фак ми е гајле за сарс. Санаториум, електрични и ласт екс. ништо повеќе не треба. Само уште дисциплина кичме да ги донесоа.
Леле како така сарс нема да дојдат леле! Сигурно им е прв пат во Македонија, досега немаат свирено овде. Којзнае дали и ќе дојдат друг пат, оти се од Балканот.
/sarcasam off
Не се сите у Скопје. Свесни сте?Лелелел, леле. Беа овде пред 2 месеци, свиреа во Колосеум за 150 денари карта, муахахахх.
п.с. првин одговорив, па потоа го видов ова /sarcasam off. Nevermind!
Праќајте ми име и презиме по ПП и читајте ја темава - за некое време ќе пишам каде ќе можат да се подигнат гратисите.Сакам Гратис!
Нели САРС го откажаа настапот затоа што имале закажано да свират на друго место?Ајде форумџии, на кој му се иде на Scream?
Настапуваат: Ареа, Ласт Експедишн, Санаториум, САРС, Негатив и Електрични оргазам.