Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Шо д фак ми е гајле за сарс. Санаториум, електрични и ласт екс. ништо повеќе не треба. Само уште дисциплина кичме да ги донесоа.
This. Сериозно треба да си huge faggot ако си купил карта од 600 денари само за САРС со оглед на тоа дека имаа концерт кај нас пред 2-3 месеци за 150 ден карта и ќе дојдат барем уште еднаш годинава. А и треба да се испоштуваат наши бендови доста со српскиве више.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле како така сарс нема да дојдат леле! Сигурно им е прв пат во Македонија, досега немаат свирено овде. Којзнае дали и ќе дојдат друг пат, оти се од Балканот.

/sarcasam off
Лелелел, леле. Беа овде пред 2 месеци, свиреа во Колосеум за 150 денари карта, муахахахх.

п.с. првин одговорив, па потоа го видов ова /sarcasam off. Nevermind!
Не се сите у Скопје. Свесни сте?

M

Moon Child

Гостин
Таму сум таму сум таму сум аааа :vozbud: Си обезбедив 2 карти :vozbud:
Него, ќе не дружи ли некој мене и Велешанец да не бидеме сами изгубени Германци таму :pos: Ако има такви фини и добродушни људи нека ми пишат на профил. (y)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Кајгана доделува 4 гратиси на своите формџии за рок вечерта во сабота!

Најбрзите четворица што ќе напишат „Сакам гратис!“ во постот под мојот ќе добијат по една влезница!
Откако ќе бидат избрани среќните добитници, ќе пишам повеќе информации околу подигнувањето на картите.

Ајде форумџии, на кој му се иде на Scream? :)
Настапуваат: Ареа, Ласт Експедишн, Санаториум, САРС, Негатив и Електрични оргазам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Секогаш се погодува кога имам работа, да начекам нешто на гаге. :rolleyes::mad:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ајде форумџии, на кој му се иде на Scream? :)
Настапуваат: Ареа, Ласт Експедишн, Санаториум, САРС, Негатив и Електрични оргазам.
Нели САРС го откажаа настапот затоа што имале закажано да свират на друго место? o_O

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Добитници на гратисите се:
LouWeed, -={K-O-R-U-N}=-, Starvin Marvin и Sikichan.

Момци и девојки, честитки! Очекувам приватна порака со вашето име и презиме.
Гратисите ќе може да ги подигнете од утре во Југотон. Понесете линја идентификација.

Kajgana Shop

На врв Bottom