GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Сеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Сеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Па само од артистиве има слики, можно е да има и уште една галерија од публиката... или на некој од другите портали да излезе во текот на денов.Сеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Мммм.... тоа значи дека си убавСеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Заебавај ме ти, ако хаха.Мммм.... тоа значи дека си убав
Барај по забавниве сајтови КадеВечер, ЗаЗабава... уствари коа спомна девојка, ако била малку постара можно е да те има на www.plagij.at
A ако била некоја ситна, тогаш чекај да излезе новиот број на Playboy
Mnoogoo исто имаат девојка фотограф
Свет исто...
Овој фестивал после подолго време не фотографираф така да не можам да ти кажам точно.
Уствари тоа што не фотографирав ми дојде ТоБ, се изжуркав на раат
Енивејз, ТоБ фотографииве тука http://kajgana.com/scream-music-festival-niz-fotografii
Ја црвенокосата и другарка и у први редови шо беа до мене кисс4еВо оваа прилика сакам да ја поздравам женцката со Hammerfall маицата!
Види вака, ЕО имаат поприлично добар материјал, на пример Одело, Лептир, Алабама, Поdjимо, Подстанар, Сам, Девојке, Бомба, Доколица... после имаш: Златни Папагај, крокодили долазе, ви... Tака што проблемот е во тоа што таа ера на ЕО е брзо заборавена се се случило многу брзо. Tој нови вал и периодот на лсд-то биле единствената светла точка во ЕО, со третиот албум веќе стануваат ужас.Електрични оргазам - Буквално ќе заспиев, седнав на тие оградите и седев таму повеќето време додека свиреа они. И стварно веќе многу почнав да се курчам заради екс ју бендови, значи аман луѓе, остаревте, досадни сте веќе, знаеме дека идете овде за да соберете пари додека сеуште можете. Се прашувам дали имаат и по другиве екс ју земји концерти, или само нас не најдоа прости па ни ги збираат парите.
Знам дека имаат, имаат и многу други екс Ју бендови, кои јас ги почитувам и сум ги слушала, али искрено, ја отекоа веќе. Ама стварно ја отекоа, до тој степен што несакам повеќе ни да ги слушам по дома. Чист пример, Рибља Чорба ги слушам откога знам за себе, денес не ги можам повеќе, пошто ја претераа, секоја недела се во Скопје или низ Македонија. Исто и Бјело Дугме, и тоа секогаш е за последен пат. Стварно се прашувам дали си прават такви турнеи и низ Словенија, Босна, Црна Гора...Види вака, ЕО имаат поприлично добар материјал, на пример Одело, Лептир, Алабама, Поdjимо, Подстанар, Сам, Девојке, Бомба, Доколица... после имаш: Златни Папагај, крокодили долазе, ви... Tака што проблемот е во тоа што таа ера на ЕО е брзо заборавена се се случило многу брзо. Tој нови вал и периодот на лсд-то биле единствената светла точка во ЕО, со третиот албум веќе стануваат ужас.