Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Само сакам да ви ги видам изразите на лицата кога стварно ќе умрам моѓе ви личи на пубертетско бладање но не е .....

Само се надевам дека со тоа што се вложивте себе си и што одвај ги држите очите отворени,со цел да му помогнете некому ќе направите пресврт во главата на Кртот!
Дечко...секој превземен чекор не ни дава втора шанса!:smir:
Биди свесен дека со твојата одлука,ќе немаш можност за каење и време и простор да ги поправиш грешките!

dosta e zaebancija,ajt na spienje! site sme bile vo pubertet i ako sme gi rasavale problemite kako tebe nemase ni da posti zemjava voopsto! imas pamet,ponudena ti e pomos,pa ti ako STVARNO MISLIS DEKA SI PORASNAL togas ke go izberes pavilnoto resenie. a toa ne e samoubistvoto

Знам и баш затоа сум отворен и сигурен...нема простор за каење....СВАЌАТЕ ЛИ ДЕКА НЕМАМ ШТО ДА ИЗГУБАМ!!!!!!!!!!?????????

KrToT напиша:
Само сакам да ви ги видам изразите на лицата кога стварно ќе умрам моѓе ви личи на пубертетско бладање но не е .....
Сакаш да ми го видиш лицето тогаш?!
Ќе ми биде баш вакво како што ми е сега,може би со мало сожалување на него!(најлошото нешто што може да му се случи на некого,да биде предмет на сожалување)А,да ќе те сожалувам зашто се сопна на првиот камен и немаше храброст да станеш!
Може ќе ти биде подобро да и го замислиш лицето на мајка ти!

KrToT напиша:
Eве, ќе ти го опишам мојот: :nerv:

Сакаш да го чуеш и коментарот?
"Бреј, глупаво дете... Глупав, глупав, глупав..."

Работата е што нема да можеш да видиш нити едно лице. Нема да можеш да чуеш нити еден промумлан збор. Нити една солза, нити липање... Кртот ќе е под земја. Млад, глупав и мртов.

Сакаш ли понатака сценариото да ти го опишам?

Еве еден цитат од еден мој пост на темава, пред да бидат проблемите на форумов на крајот на минатата година:

[FONT=&quot]Бори се. Греби. Пушти нокти. Викај, скокај, пеј... прави се што ќе ти дојде на ум. Не се откажувај. Имаме една шанса за да направиме наш рај, да ја насликаме нашата Mona Lisa и да ја обоиме со боите на радоста, тагата, екстазата, гревот, простувањето, вербата, надежта и љубовта.

Имаме една шанса да докажеме дека сме вредни за потрошената сперма на тато, 9-те месеци на мама, срамежливата насмевка на девојчето од третата клупа во второ оделение, секое испиено пиво со другарите, секое Благодарам, секое Те Сакам ... Една шанса да станеме луѓе. Глупаво и бесмислено е да ја пропуштиме.

p.s. П... не си сам на светов. Помисли на секоја солза на луѓето што вистински те сакаат, исплакана или скриена, секогаш присутна, која ќе ги пече како ништо друго на светов, кога еден ден ќе те нема. Зборувам за оние кои вистински те сакаат...ако самоубиството е поттикнато од себесожалување треба да се знае едно- Кучињата ќе залајат ама карванот ќе помине-на многу луѓе ќе им е жал...Ама едноставно ќе го направат најлогичното нешто во таквите ситуации-ќе продолжат понатаму. Ќе си спомнат за тебе за годишнини, или во кафана ќе истурат капка вино на земја... Тоа ли е изборот кој го бираме? НЕ. Јас ќе бидам таму и ќе пијам со нив.

Ако сакаш да си господар на својот живот- биди бе брат... ама биди јак. Не се откажувај. Покажи заби и мадиња.
Не е лесно да се живее, ама вреди. Се што треба е да сакаш и да се обидеш.
[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

Lifestyle
About Me So I am Nenad... What can I tell you about me? :)))
So I am making beatbox, but my favourite music style is power metal. I am in love, I'm not married, I have no kid's... I am just a litle happy boy :D

Eve citat vo koj go demantirash sprotivnoto ......

bash dobro ti go ragledav profilot ...

Almighty Nane напиша:
dosta e zaebancija,ajt na spienje! site sme bile vo pubertet i ako sme gi rasavale problemite kako tebe nemase ni da posti zemjava voopsto! imas pamet,ponudena ti e pomos,pa ti ako STVARNO MISLIS DEKA SI PORASNAL togas ke go izberes pavilnoto resenie. a toa ne e samoubistvoto
Па да на крај испаднав тежок пубертетлија нели?! ок нема проблем...може го сваќате како обицно замарање сево ова но јас сам знам како ми е и знам дека си пукате само сеир на мене!!! не ни требаше да постирам пак ќе речам сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........

Јас баш и не разбрав зошто детево сака да се убие. Цело време кажува дека нема што да изгуби.
Од што си ти на твоите 17 години разочаран? Какви проблеми конкретно те зафатиле?

сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........
Ама зошто нашите лица да ги видиш?
Помисли на лицата на твоите блиски (родители, пријатели, роднини).

za se imas vtora sansa,ZA SE ama za zivotot ne. pa sea ti vidi so taa tvoja glava do kaj ke stignes pa pisi

KrToT напиша:
Па да на крај испаднав тежок пубертетлија нели?! ок нема проблем...може го сваќате како обицно замарање сево ова но јас сам знам како ми е и знам дека си пукате само сеир на мене!!! не ни требаше да постирам пак ќе речам сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........
Дечко, ти обеќавам дека ако продолжиш вака ќе најдам каде живееш и ќе пристигнам за брзо време. Па ќе ти покажам неколку убавини на животот-нешто што излегло од рајот.

KrToT напиша:

HELOOOOOO!!! site sme bile vo pubertet i znaeme kako ti e!! i ostanuvame do 5 za da ti pomogneme i ti vikas ne sme te svatile seriozno!!!!!!! :nerv::nerv::nerv:
mislam ne kazuvas sto e, samo lelekas i vikas deka ke se ubies
ti si nooo coment:toe:

Еве ви причини зашто неможам да живеам повеќе!

Живеам со мајка ми со татко ми сум разделен од моја 1 година, ја молтретирали ја тепал мајка ми не тоа ми е еден товар, другото е тоа што сум напнат од мајка ми ќе го изгубиме станот се задолжив многу пари и јас и мајка ми пробав со дилање на вадам пари ама се заглавив гадно живеам со приход од 5000 денари месечно немам љубов немам основа аман ШТО УШТЕ ТРЕБА ?! МЕ ПРЕПУКАВТЕ ПА МОРАВ И НАЈТЕШКОТО ДА ГО КАЖАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom