Кртот
Лоботомичар
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 653
- Поени од реакции
- 23
- Локација
- Tha Underground
- Веб-сајт
- soundcloud.com
Само сакам да ви ги видам изразите на лицата кога стварно ќе умрам моѓе ви личи на пубертетско бладање но не е .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да ми го видиш лицето тогаш?!KrToT напиша:Само сакам да ви ги видам изразите на лицата кога стварно ќе умрам моѓе ви личи на пубертетско бладање но не е .....
Eве, ќе ти го опишам мојот: :nerv:KrToT напиша:Само сакам да ви ги видам изразите на лицата кога стварно ќе умрам моѓе ви личи на пубертетско бладање но не е .....
[FONT="][FONT="]Бори се. Греби. Пушти нокти. Викај, скокај, пеј... прави се што ќе ти дојде на ум. Не се откажувај. Имаме една шанса за да направиме наш рај, да ја насликаме нашата Mona Lisa и да ја обоиме со боите на радоста, тагата, екстазата, гревот, простувањето, вербата, надежта и љубовта.
Имаме една шанса да докажеме дека сме вредни за потрошената сперма на тато, 9-те месеци на мама, срамежливата насмевка на девојчето од третата клупа во второ оделение, секое испиено пиво со другарите, секое Благодарам, секое Те Сакам ... Една шанса да станеме луѓе. Глупаво и бесмислено е да ја пропуштиме.
p.s. П... не си сам на светов. Помисли на секоја солза на луѓето што вистински те сакаат, исплакана или скриена, секогаш присутна, која ќе ги пече како ништо друго на светов, кога еден ден ќе те нема. Зборувам за оние кои вистински те сакаат...ако самоубиството е поттикнато од себесожалување треба да се знае едно- Кучињата ќе залајат ама карванот ќе помине-на многу луѓе ќе им е жал...Ама едноставно ќе го направат најлогичното нешто во таквите ситуации-ќе продолжат понатаму. Ќе си спомнат за тебе за годишнини, или во кафана ќе истурат капка вино на земја... Тоа ли е изборот кој го бираме? НЕ. Јас ќе бидам таму и ќе пијам со нив.
Ако сакаш да си господар на својот живот- биди бе брат... ама биди јак. Не се откажувај. Покажи заби и мадиња.
Не е лесно да се живее, ама вреди. Се што треба е да сакаш и да се обидеш.[/FONT]
Па да на крај испаднав тежок пубертетлија нели?! ок нема проблем...може го сваќате како обицно замарање сево ова но јас сам знам како ми е и знам дека си пукате само сеир на мене!!! не ни требаше да постирам пак ќе речам сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........Almighty Nane напиша:dosta e zaebancija,ajt na spienje! site sme bile vo pubertet i ako sme gi rasavale problemite kako tebe nemase ni da posti zemjava voopsto! imas pamet,ponudena ti e pomos,pa ti ako STVARNO MISLIS DEKA SI PORASNAL togas ke go izberes pavilnoto resenie. a toa ne e samoubistvoto
Ама зошто нашите лица да ги видиш?сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........
Дечко, ти обеќавам дека ако продолжиш вака ќе најдам каде живееш и ќе пристигнам за брзо време. Па ќе ти покажам неколку убавини на животот-нешто што излегло од рајот.KrToT напиша:Па да на крај испаднав тежок пубертетлија нели?! ок нема проблем...може го сваќате како обицно замарање сево ова но јас сам знам како ми е и знам дека си пукате само сеир на мене!!! не ни требаше да постирам пак ќе речам сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........
KrToT напиша:Па да на крај испаднав тежок пубертетлија нели?! ок нема проблем...може го сваќате како обицно замарање сево ова но јас сам знам како ми е и знам дека си пукате само сеир на мене!!! не ни требаше да постирам пак ќе речам сакам да ви ги видам лицата кога ќе речете АБЕ ОВОЈ СТВАРНО СКИНАЛ КОНЦИ АМА АЈДЕ.........
Така шарено се што ми е апче дома ќе испијам!!!!!!!! и само ќе си заспијамCrazy P0Y0L напиша:како ке се самоубеш??