Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
KrToT напиша:
Не не не не ме сваќаш верувај се ми е отидено у пропаст немам иднина нема што да загубам или кој да загубам немам ништо!!!!!!!!! така да ова ми е дефинитивна одлука! нема кам бек
Никогаш не знаеш што ти носи иднината.
Размисли за мајките што ги изгубиле своите деца, за родителите што немаат што да им дадат на своите деца да јадат, за сите сирачиња низ светов, помисли на сите инвалиди, на луѓето без покрив над глава, на сите војни... Ќе сватиш дека има поголема трагедија од твојата и дека сепак имаш (каков, таков) живот, за разлика од сите погоре наброени.:smir:

a n g e l c e напиша:
Nikogas ne pravi im usluga na neprijatelite so toa sto samiot ke se unistuvas
Не е поентата во тоа што ќе се уништам нема што да уништам ...празен сум ко бунар пресушен нема ништо во мене ниту таа страв кога 1 пат решив да сечам вени ! сега не чувствувам ништо само желба да ме нема!

**The Beauty** напиша:
Никогаш не знаеш што ти носи иднината.
Размисли за мајките што ги изгубиле своите деца, за родителите што немаат што да им дадат на своите деца да јадат, за сите сирачиња низ светов, помисли на сите инвалиди, на луѓето без покрив над глава, на сите војни... Ќе сватиш дека има поголема трагедија од твојата и дека сепак имаш (каков, таков) живот, за разлика од сите погоре наброени.:smir:
Да да да во секоја од овие ситуации ме има и мене верувај,значи не сум само оптоварен су љубовта и се останато оклу неа!! значи се после неа не е причина да си отидам за 3-4 години солзи!!!! не ми е само од љубовтА

Momentalno e vo losa psihicka sostojba, ne znaj so saka. Ne mozi da se pronajdi sebesi. Toa e problemot. Ke mu pomini kako na site so ni vrvelo. Samo mora da bidi strpliv da ja vidi idninata.

FLiX напиша:
Momentalno e vo losa psihicka sostojba, ne znaj so saka. Ne mozi da se pronajdi sebesi. Toa e problemot. Ke mu pomini kako na site so ni vrvelo. Samo mora da bidi strpliv da ja vidi idninata.

Не не не не .....пак не ме свакаш! значи не е само до мене него СЕ околу мене ќе ме најдат отруен со апчиња ви ветувам јас повеќе неможам вака!!!!!!!!!!!!!!

KrToT напиша:
Да да да во секоја од овие ситуации ме има и мене верувај,значи не сум само оптоварен су љубовта и се останато оклу неа!! значи се после неа не е причина да си отидам за 3-4 години солзи!!!! не ми е само од љубовтА
a ti mesto da gi popravis rabotite begas od niv??
wow maziste!! a i resenieto ti e grom!!
site imame problemi vo sekodnevieto ama gi resavame pomalce sami, a poveke so pomos na drugi. na nikoj ne mu e stram da pobara pomos od drug!! za se ima resenie:laneke :nenene:

ако мислиш дека само ти немаш причина за живот многу се лажеш мислиш дека и мене ми е лесно
во денешно време нема на кого не му е црно пред очите

јас живеам во неизвесност чекам да видам дали животот ќе ми се уништи или ке ми се подобри

никогаш не постапувај како мало дете или како недозреен кога се соочуваш со тешки ситуации никогаш не го гледај спасот во непостоењето биди храбар и покажи им на сите дека ти си доволно храбар и мудар за да се справиш со проблемот
спротистави се на се и биди храбар

а може да ни го кажеш твојот проблем

KrToT напиша:
Не не не не .....пак не ме свакаш! значи не е само до мене него СЕ околу мене ќе ме најдат отруен со апчиња ви ветувам јас повеќе неможам вака!!!!!!!!!!!!!!

ne ne premnogu mislis na gluposti, jas so velam na glupite im e najubo na nisto da ne mislis od denes za denes samo taka. Sega ti mislis deka svetot okolu tebe propaga, i deka i ti propagas. Ama ne e taka , ke se sredi samo ne misli mnogu na nestata.

KrToT напиша:
Smile and the world will smile with you, sing and the world will sing with U.
A ако си толку решен, пошто проблемот ти е како да се самоубиеш, пробај со апчиња отруј се, прво ќе заспиеш, нема после тоа да те боли толку.. Се шалаааааааааааам.. Што и да е ќе помине, после добра партија спиење, боље се размислува.

Almighty Nane напиша:
a ti mesto da gi popravis rabotite begas od niv??
wow maziste!! a i resenieto ti e grom!!
site imame problemi vo sekodnevieto ama gi resavame pomalce sami, a poveke so pomos na drugi. na nikoj ne mu e stram da pobara pomos od drug!! za se ima resenie:laneke :nenene:

Верувај не е се во тоа дали ќе се покажеш како маж!!!! И самата машкост во тебе !!!!!! Значи едно е секојдневни проблеми а друго е нарушена психа од проблеми кои траат 13 години и секој ден се надополнуваат!!!!!!!!!!!

a n g e l c e напиша:
ако мислиш дека само ти немаш причина за живот многу се лажеш мислиш дека и мене ми е лесно
во денешно време нема на кого не му е црно пред очите

јас живеам во неизвесност чекам да видам дали животот ќе ми се уништи или ке ми се подобри

никогаш не постапувај како мало дете или како недозреен кога се соочуваш со тешки ситуации никогаш не го гледај спасот во непостоењето биди храбар и покажи им на сите дека ти си доволно храбар и мудар за да се справиш со проблемот
спротистави се на се и биди храбар

а може да ни го кажеш твојот проблем

Неможам повеќе да чекам само себе се јадам повеќе и многу боли... а и сте околу мене страдаат

за тоа постојат психијатри кои ти помагаат

така уште повеке ке ги боли верувај

KrToT напиша:
Неможам повеќе да чекам само себе се јадам повеќе и многу боли... а и сте околу мене страдаат
Немој да мислиш дека ти си причината за нивното страдање, верувај нема да им биде полесно ако те нема, напротив, потешко ќе им биде.:back:

aj prespij nekoja vecer ne misli na gluposti na rabotite okolu tebe, gledaj dali denes ti e dobro , ne misli na minatoto i idninata.

KrToT напиша:
Верувај не е се во тоа дали ќе се покажеш како маж!!!! И самата машкост во тебе !!!!!! Значи едно е секојдневни проблеми а друго е нарушена психа од проблеми кои траат 13 години и секој ден се надополнуваат!!!!!!!!!!!

Kрт, чим имаш мадиња да го спознаеш и признаеш проблемот, а не да бегаш од него - сигурен сум дека си доволно маж, и доволно храбар да го решиш проблемот, а не да бегаш од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom