Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
KrToT напиша:
Верувај не е се во тоа дали ќе се покажеш како маж!!!! И самата машкост во тебе !!!!!! Значи едно е секојдневни проблеми а друго е нарушена психа од проблеми кои траат 13 години и секој ден се надополнуваат!!!!!!!!!!!
ok, ako sakas kazi,site sakame da pomogneme mislam... Jas site teski problemi sto sum gi imala so pomos na drug ke gi resavam.veruvaj koga ti curi glavata najdobro e da pobaras sovet od drur !! site vo nas krieme nekoj resenija!!:deneae

Не не не ја правам да страдаат а вака моѓе ќе поплачат 2-3 дена и ќе ме нема после ама ќе се олесни на секој......

KrToT напиша:
Не не не ја правам да страдаат а вака моѓе ќе поплачат 2-3 дена и ќе ме нема после ама ќе се олесни на секој......
Да, ќе олесни на секој... ма дај, не тропај глупости!

Знаеш ли што значи да изгубиш некој воопшто о улаво дете, пред да зборуваш за САМОУБИСТВО? Прекини да цмиздриш како тинејџерка од филм со Алиша Силверстоун и биди маж.

Ќе се убиел... свашта. Ајде убиј се, мајку му стара.... Ќе те плачат и ќе те жалат. Ако тоа го мислеше. Нема да можеш да видиш кој колку те ценел - ако тоа ти било целта. Сите останати ќе те заборават, и ќе се сеќаваат чат пат на тебе. Само оние кои навистина те сакаат ќе изгубат дел од срцето, и тој дел ќе им фали до крај на животот.

Ееееј, будало!!! ЗНАЕШ ЛИ ШТО ЗНАЧИ ЖИВОТОТ? Знаеш што се се случило за да ти и јас денеска овде, на форумов расправаме криви дрини? Ништо не знаеш... да ми беше во близина, клоцца ќе ти удрев. Ќе се самоубивал.....

ti vikam pospij ne misli i za dva dena kazi so odluci.

дали знаеш дека лично ми имаат кажано дека е многу тешко родител да надживее дете

стави се на нивно место како ке ти биде тебе ти да си го закопуваш сопственото дете
не биди себичен мисли и на другите

KrToT напиша:
:nenene:Епа ај ако не ќе се убијам и јас, за мајка ми и татко ми да не страдаат пошто не учам, пушам, си доаѓам дома во 4 и ќе квадрирам година, и за брат ми да не ме трпи веќе, и дечко ми да не се нервира кога се караме. Проблемите се дел од секојдневието. Сите ги имаме...
Не треси глупости, испи чаша млеко и право на спиење.

KrToT напиша:
kolku godini imas ti be?? Kako moze majka da te preboli ili semejstvoto!!! Ke se olesnat od...onoj sto go ranele,cuvale,sakale,i poslednoto parce leb go cuvale za nego!!!
ako mislis deka sea stradaat so tebe veruvaj deka ke pobudalat bez tebe!! aman sto e rabotava?? mislam.. :qrqr

Значи вака постов е за сите што сакаат и МИСЛАТ дека можат да ми помогнат а од мојава ситуација нема кам бек ќе видите дека за недела дена нема да ме има и нејќам да ме жалите и незнам уште што.....
Сите проблеми ми се поврзани еве ако мислите дека сум тип без мадиња ок како што кажавте стварно ќе бидам без мадиња ќе ги лапнам сите апчиња што ќе ги најдам дома и се ќе биде ок! Знам и сигурен сум за дека пола форум ме мрази и не ми мисли добро ама ок нема тоа удел!
Значи имам од финансиски прблеми до фамилијарни и се само се поврзува и на крај еве и љубовта да ја ставам мислам дека ако сум го достигнал овој степен на мои 17 години нема потреба да имам желба па ниту МАДИЊА за живот како што би кажал серпико

ај плс легни си и утре кога ке станеш размисли убаво

ке разговараме др пат

KrToT напиша:
...Значи имам од финансиски прблеми до фамилијарни и се само се поврзува и на крај еве и љубовта да ја ставам мислам дека ако сум го достигнал овој степен на мои 17 години нема потреба да имам желба па ниту МАДИЊА за живот како што би кажал серпико

Пола свет досега требаше да се самоубие, сине мој. На 17, светов може да биде стварно заебано место за нас. Знам, сум бил таму.

Ама вистината е дека животот е пред тебе. Учи од грешките, размисли како може да помогнеш на својата фамилија, на својата крв - и на крај краева - да бидеш попаметен од нив, ако треба. Да ти помогнам јас- со самоубиство, сигурно нема да помогнеш никому.

Многу од нас морале прерано да созреат. Не сме биле доволно подготвени за да го носиме светот на нашите рамења... ама никој не не прашал - така функционира живото Кртче. Ќе научиме да го носиме, сакале или нејќеле. Ќе научиме понекогаш и да го баталиме... Не мора да го трпиме товарот, едноставно е. Ама тоа не значи дека треба да дигнеме раце од себеси.

Серпико не мисли дека немаш мадиња. И пола форум не те мрази.

Знам дека си силен. И знам дека ќе докажеш. Само, прашање е на време и трпение.

Па да и јас мислев дека со спиење и некој милилитар алкохол ќе се освестам и ќе сватам ама не бива со се пробав!

KrToT напиша:
Па да и јас мислев дека со спиење и некој милилитар алкохол ќе се освестам и ќе сватам ама не бива со се пробав!
А да пробаш со ЧИТАЊЕ?

сигурно не си пробал се

а ако мислиш дека сите богати луге се срекни срце многу си грешка, или пак дека пола форум те мрази и тоа ти е утнато немам причина воопшто да те мразам :salut:

срценца ај ако сакате да ми пишете и во секс школо имам прашање баш ме интересира :helou:

Кртот, заспа?
Не ја изгуби Кајгана. Само, ќе играме по правилата. Ова е правилното место за дискусија на твојот проблем.

Исто е како и во животот - постојат повеќе правила кои мора да ги почитуваш за да не бидеш баниран од некој кој ја има моќта. Само, во животот е потешко откако ќе кркаш бан.

Тука има луѓе кои те слушаат, и сакаат да помогнат. Па, повели...

Serpico напиша:
Кртот, заспа?
Не ја изгуби Кајгана. Само, ќе играме по правилата. Ова е правилното место за дискусија на твојот проблем.

Исто е како и во животот - постојат повеќе правила кои мора да ги почитуваш за да не бидеш баниран од некој кој ја има моќта. Само, во животот е потешко откако ќе кркаш бан.

Тука има луѓе кои те слушаат, и сакаат да помогнат. Па, повели...
taka e:wewewewrw :wewewewrw

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom