Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
znam deka nema, ama aj da se izglupiram, pak da prasam :ROFLMAO:

toa so bese nekogas, voz skopje solun, postoi uste i zosto ne?
filmot mi e da patuvam so voz tuka po balkanot hhh
Имаш појаки релации од типот

Ќе уживаш во пејзажите, ќе запознаеш некоја студентка, ќе и направиш дете по пат, ќе го изгледате, ќе имаш време да размислиш за животни егзистенционални прашања, за тоа што ти требаше таков подвиг, ќе добиеш некоја брчка плус и кога ќе пристигнете до последната станица ќе посакаш никогаш да не си стапнал назад во Македонија.

Имаш појаки релации од типот

Ќе уживаш во пејзажите, ќе запознаеш некоја студентка, ќе и направиш дете по пат, ќе го изгледате, ќе имаш време да размислиш за животни егзистенционални прашања, за тоа што ти требаше таков подвиг, ќе добиеш некоја брчка плус и кога ќе пристигнете до последната станица ќе посакаш никогаш да не си стапнал назад во Македонија.
Poubav opis , zdravje. :)

znam deka nema, ama aj da se izglupiram, pak da prasam :ROFLMAO:

toa so bese nekogas, voz skopje solun, postoi uste i zosto ne?
filmot mi e da patuvam so voz tuka po balkanot hhh
Возови за Кичево и Кочани повеќе нема. Ти за Солун бараш ? :icon_mrgr:

Инаку мене филм ми беше да идам со воз Скопје, Белград, Букурешт, Киев, Москва ама со оглед на ситуацијава од сите аспекти ќе ми остане само филм.

Инаку мене филм ми беше да идам со воз Скопје, Белград, Букурешт, Киев, Москва ама со оглед на ситуацијава од сите аспекти ќе ми остане само филм.
Mislam deka tek ako otides sega vo Kiev, ke ti bide film....

Дали покрај еден постоечки потрошувачки кредит, можи да се земи уште еден?
Би сакал да избегнам рефинансирање на постоечкиот, вториот би бил помал и би сакал на пократок период да го исплатам.
Да можеш да земеш зависи во која банка го имаш земено види само колкава ќе ти биде каматната стапка, седни со тој од банката разгледај ги сите понуди мислам дека ке најдеш некое добро решение

Како на google навигацијата да ја зумирам а кога возам да не излегува од екрано плавата тоочка/стрелка

Како на google навигацијата да ја зумирам а кога возам да не излегува од екрано плавата тоочка/стрелка
A da si instalirash WAZE i da ne se kleckash so ebanoto google?
Se vo realno vreme ( Radari, Guzhvi, Soobrajcajki i..........), se razbira ako imash Internet na Telefonot/Navigacijata .

Последно уредено:
Дечки инфо да ми дадете.
на upwork иам некои 100долари ама никад не сум вадела и немам пајонир.
колку што видов мора да ги префрлам на моја сметка не може на нечија друга

прашањето ми е за налог на пајонир да направам без да ја нарачувам и земам картичката има ли некои провизии и сл/годишна сума што би ја одбивале/ дали мора да оставам некоја сума ако ја отворам што би им требала и сл.
Или ако знаете друг начин како да ги повлечам парите пишете ми.
(пробав да го деактивирам акаунтот но не може без да се повлечат парите)

Како се викаат едни бакарни слични на овие, се користат коа се врзуваат две жици и после тоа се стегаат до клешта, би ме интересирало и кај можат да се купат99D994D8-F03E-415F-8E72-D0D8DC5629AA.png

Колку пари максимум можат да се уплатат во пошта на ПП50 уплатница?

Дечки инфо да ми дадете.
на upwork иам некои 100долари ама никад не сум вадела и немам пајонир.
колку што видов мора да ги префрлам на моја сметка не може на нечија друга

прашањето ми е за налог на пајонир да направам без да ја нарачувам и земам картичката има ли некои провизии и сл/годишна сума што би ја одбивале/ дали мора да оставам некоја сума ако ја отворам што би им требала и сл.
Или ако знаете друг начин како да ги повлечам парите пишете ми.
(пробав да го деактивирам акаунтот но не може без да се повлечат парите)
На девизна сметка ќе си повлечеш и ќе си платиш 10% персонален данок :)

Здраво препорака за звучна изолација на внатрешен ѕид
-Тервол камена волна
- стиропор
-или некоја друга препорака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom