Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Хелоу еврибади :D Купив патики од спорт м 4200 за 6 месеци ми се појави жолто знае ли некој како да го исчистам оти неам намера па да давам пари а и мама ќе ме отепа ако и речам за нови :D еве слика

Attachments

• IMG_20141201_104422.jpg
    IMG_20141201_104422.jpg
    2,2 MB · Прегледи: 34
  • IMG_20141201_104422.jpg
    IMG_20141201_104422.jpg
    2,2 MB · Прегледи: 32
Последно уредено:
Пробај со ваниш да исчистиш и од каде ти се појави жолтото да не си ја шутнал гомното ? :D

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Не бе брат смото од себе полека (но сигурно) повеќе жолто се појавува хахаха у машина за перење ги имам ставано па е стој :LOL::LOL::LOL::LOL::ROFLMAO:

На 15години можам да извадам лична карта и картичка за во банкомат?

Лична на 16 можиш. А за картичка ти треба сметка у банка, а за сметка треба да си полнолетен. Така да не.

Лична карта можеш да вадиш на 16 ама подобро на 18 да земеш ,а картичка за банкомат треба да си вработена и сметка во банка од платата каде што си вработена освен ако татко ти е министер или директор па можеш преку него да побараш сметка или полномошно само ако ви дозволи татенце ;)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

А да одиш во банка да си прашаш?
Јас на 14 години имав сметка во банка, штедна книшка, таму ја примав стипендијата. Имам еден познаник кој примаше пензија на трансакциска сметка во банка и имаше дебитна картичка.
Како документ за идентификација може да приложиш пасош, не мора лична карта.
@Pane-G плата треба за кредитна, за дебитните картички не е потребен редовен приход.

Лична карта можеш да извадиш на 15 години, на твое барање но со согласност на родителите/ старателите.

Дали е исто
утакмица-фудбал помеѓу: Шкендија и Турново и
утакмица-фудбал помеѓу: Арсенал и Баерн
-----------------опа велите 100 % не е исто, а шефот вика дека е исто,двете се ФУДБАЛ
Па како може да и исто зимница со дневен ручек.
Темата - таа...од пред малку е со сосем друга тематика,други совети и искуства,
не е припремање зимница, туку секојдневна можна примена,кога се нема во што,
а и кога не сакаме да валкаме тави и лонци,теглите по употреба се фрлаат,ионака ги фрламе празни а еве сега како може да ви се најдат ПРОЧИТАЈТЕ ВО КАНТА.
-------------------------
инаку сите сме научени на СКАРА, најчесто кога сме на излет,а не знаеме дека какво може јадење и специјалитети да се приготват под таа СКАРА,под жарот во пепелта.
(ќе остане таа тема не отворена) оти може да му посмета на некој со сличноста на друга.

Дали е исто
утакмица-фудбал помеѓу: Шкендија и Турново и
утакмица-фудбал помеѓу: Арсенал и Баерн
-----------------опа велите 100 % не е исто, а шефот вика дека е исто,двете се ФУДБАЛ
Па како може да и исто зимница со дневен ручек.
Темата - таа...од пред малку е со сосем друга тематика,други совети и искуства,
не е припремање зимница, туку секојдневна можна примена,кога се нема во што,
а и кога не сакаме да валкаме тави и лонци,теглите по употреба се фрлаат,ионака ги фрламе празни а еве сега како може да ви се најдат ПРОЧИТАЈТЕ ВО КАНТА.
-------------------------
инаку сите сме научени на СКАРА, најчесто кога сме на излет,а не знаеме дека какво може јадење и специјалитети да се приготват под таа СКАРА,под жарот во пепелта.
(ќе остане таа тема не отворена) оти може да му посмета на некој со сличноста на друга.
Подобра аналогија ти е „дали е исто плескавица и ќебап“. Не може бе Анчо да отвориш две теми од кои едната е за тегла со месо а другата за тегла со јадење. Као ептен јаки следбеници да има проблематикава, желни за дебата.

Подобра аналогија ти е „дали е исто плескавица и ќебап“. Не може бе Анчо да отвориш две теми од кои едната е за тегла со месо а другата за тегла со јадење. Као ептен јаки следбеници да има проблематикава, желни за дебата.
Можеше да се најде подобро решение (можеби си нешто во право) или јас ја утнав,
да на пример се споеше ова сега кажано и напишано во новата тема со онаа старана,
така и јас ќе постапев,ама само насловот да беше: припремање на јадења во ТЕГЛА,
е тука веќе може да влезат двете теми и да се дополнуваат од други членови со ново.
Може и така сега да се постапи.
Последните коментари таму баш беа за вакво нешто,ама штуро - нецелосно.

Ми треба саатчија ефтин низ скопјево кој може да ми ја корегира должината на метални каишки
UT8YpnwXfBcXXagOFbXr.jpg

Го земав од али за поклон па голем е :)

Ми треба саатчија ефтин низ скопјево кој може да ми ја корегира должината на метални каишки
UT8YpnwXfBcXXagOFbXr.jpg

Имaш вo гтц дoле вo пoдрум пoзaди стружaнкa му дoaѓa

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

UT8YpnwXfBcXXagOFbXr.jpg

Во гтц до Манго. Имам неколку пати однесено таму и не зема пари за кратење.

Ме интересира дали може да ја добијам домашната адреса на некоја личност, преку нејзиниот домашен број? И како може?

пс. Не станува збор за ништо манијачки, спремам изненадување на некого, а немам адреса...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom