Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да знам дали можам да ТРЕНИРАМ стрелаштво некаде во Скопје.Не е битно дали со пиштол или воздушна,битно ми е дали можае некаде да се тренира?

Јас сакам да знам дали можам да ТРЕНИРАМ стрелаштво некаде во Скопје.Не е битно дали со пиштол или воздушна,битно ми е дали можае некаде да се тренира?
СК Стрелец во Корчагин во подрумот. Секој Понеделник, Среда и Петок после 17:00 ако не се лажам. Имаат и со пушка и пиштол. 800 денари им е месечно или 100 денари од одење. Имаат и веб страна и фан страна на фејсбук, ама од мобилен сум. Лесно ќе ги најдеш.

Некоја добра страна на фацебоок за патики ?

Ќе може ли некој да ми каже каде се наоѓа централната Комерцијална Банка? Газдарицата ми рече дека има нова локација но не знае каде.

Ќе може ли некој да ми каже каде се наоѓа централната Комерцијална Банка?

Локацијата е веднаш до плоштад Македонија, појди од споменикот на Воин на Коњ :cautious: накај телеком и ќе ја видиш од лева страна.

Знаете ли дали има фирми кај нас кои украсуваат куќи однадвор за Нова Година со сјалички?:)

Дали ако отидам у мобилара со моја фолија ќе може да ми ја залепат, или само со нивни тоа го прават? И колку би платила за услугата ако прават така? :vrtioci:

Дали ако отидам у мобилара со моја фолија ќе може да ми ја залепат, или само со нивни тоа го прават? И колку би платила за услугата ако прават така? :vrtioci:
Негледам зошто не би ти ја залепиле, убеден сум дека кај и да појдиш ќе завршите работа за 1 минута, барем кај нас не ти земаат пари за таква безвезна работа. (Било е твоја лично било си ја купил од кај нив)
Е сеа ак ти земат, гарант си им била несимпатична и грда :D
(донт тејк ит туу сериоуз)

[DOUBLEPOST=1418127054][/DOUBLEPOST]
Знаете ли дали има фирми кај нас кои украсуваат куќи однадвор за Нова Година со сјалички?:)
Брате Сунѓеру јас за ваква фирма неам чуено, то мојт да имат само по Америкине.
Али реално гледано, за 3 000 денари можиш да купиш материјал и сам да ја си ја украсиш, фантазија да ти е, само варди понежните работи стави ги на подзасолнети места, да не се директно изложени на дожд и ниска температура зато шо се ептен чкарт и нема да ти работат. ( Прам муабет од оние кинескине сијалички 24денари 2метра шо се).
Така да и материјалот ќе ти остани, па секоја година ќе можиш да си прајш варијации со украсувањето. Пис брадр, мир во светот.

Последно уредено:
До кога во Македнија (месец и година) биле болгарските левови како платежно срество.
како се тие заменети подоцна кога дошло време со динари,кој одност и слично.
Каде отишле тие собрани левови, уште колку време истите важеле во болгарија.
На некој производи од наши фабрики и во 1945 година, им стој цената во левови.

Дали у гимназија математички смер у 3та и 4та година се учат предметите Информатика и Германски јазик?

Знаете ли што се случи на местото каде се наоѓаше зелената куќа во Црниче? Почнаа ли да градат нешто или само на онака ја срушија куќата?
:)

Каде можам да набавам Kno3 ?
Калиум нитрат мојш да најш во земјодлеските аптеки, или позната под друго име како Шалитра. Се користи како ѓубриво во земјоделиево.
За што ти треба?

Калиум нитрат мојш да најш во земјодлеските аптеки, или позната под друго име како Шалитра. Се користи како ѓубриво во земјоделиево.
За што ти треба?
За димна бомба
а шо цена оде? какво пакување е?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom