Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ја знам која е. Одговарам на прашањето над мене како можна опција. :)
хaхa, не зaбележaв, видoв декa ти е кaкo прaшaње пoстaвенo, пoмислив прaшувaш [emoji2]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Се снајдов, фала.:)

Прочитав нешто за студентите бесплатно било во МНТ секој четврток, ме интересира знае некој нешто поопширно за ова и дали важи само за МНТ ?
Сори ако не ми е на вистинското место прашањево :D
Да, бесплатно е. Претпоставувам само за МНТ, мислам дека само они имаа јавно поставено.

Сакам да знам зошто шпоновите имаат изразито асиметрични фацијални карактеристики. Стварно си ги перцаат сестрите и братучетките? Или не лажат српските тајни служби? :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Има ле некој што му оди германскиот да ми помогне малце?

Не следам телевизија, фејсра*е и такви работи, па ќе ми објасни ли некој што е работава со овие фаци? Зошто сите си ставаат слика на акаунт од овие? Искрено прашувам, не тролам, не сакам ни да ме тролате, пуштете ми некој линк.
72500.jpg

И овој:
51264.jpg

Не следам телевизија, фејсра*е и такви работи, па ќе ми објасни ли некој што е работава со овие фаци? Зошто сите си ставаат слика на акаунт од овие? Искрено прашувам, не тролам, не сакам ни да ме тролате, пуштете ми некој линк.
72500.jpg

И овој:
51264.jpg

Хипстерски тренд. Секој месец има нов. Претходно се поливаа со канта вода.

Последно уредено:
Што поточно значи зборот балчак?:)
Рачката од мечот-hilt на англиски
hilt_and_handle_sword_2_by_dragonrok-d4udsjc.jpg
БАЛЧАК е дел од ладно оружје.нож,меч,сабја,кама,сатор или слични.
Тоа не е самото сечиво а не е ни рачката.
балчак е делот помеѓу рачката и сечивото,таму кај што завршува рачката а почнува сечилото или бодежот или ножот. Тој дел не дава раката-шаката да оди напред кон сечилото при борба-бодење-сечење,ама и ја заштитува раката од повреди од други слични оружја при борба.
--------------------------
Лет 3...не се прави на три и пол... ДАВАЈ ТЕМА..сакам да знам уште колку ќе чекам.

Како се префрлува кредит од еден телефон на друг?

na VIP prakas poruku na 1443
"dopolni 077 123 123 100" i ke prefrlis 100 den kredit na 077 123 123 :)

Сакам да знам како тогаш ниеден патриот не се сетил да ја праша баба Ванѓа кај се наоѓа гробот на Александар Велики, денес мн ќе ни беше полесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom