Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Топ, баш ова ми треба! Ќе се најде без гајле зашто и така пред Велигден во Солун ќе одам. Фала кано!!!

Спремаш нешто против државниот поредок?Планираш да нашкрташ Соросови пораки на базенот?
GET HER BOYS!!!

Спремаш нешто против државниот поредок?Планираш да нашкрташ Соросови пораки на базенот?
GET HER BOYS!!!

Hahaha bas i jas toa pomisliv hmm, @Ilumious pamet u glava da ne citame posle prasanja za najdobar advokat vo drzavata...

Одсекогаш сум сакал да знам како им изгледале забите на луѓето пред 200 години. И дали имало пискотници кога им ваделе заб.

Како се пресметува потрошувачка на гориво т.е број на поминати км во однос на потрошениот бензин ?

Дали некои знае какви се обичаите за албанска свадба кои требаат да се испочитуваат? Како изгледа славење на еден таков настан од нивна страна? Имам прилика за прв пат да појдам на ваква свадба а бидејќи не сум на познат терен би сакала да имам информација :)
Ти си женско и не оди оти ќе има белја

Дали некои знае какви се обичаите за албанска свадба кои требаат да се испочитуваат? Како изгледа славење на еден таков настан од нивна страна? Имам прилика за прв пат да појдам на ваква свадба а бидејќи не сум на познат терен би сакала да имам информација :)
Ти си женско и не оди оти ќе има белја

Како се пресметува потрошувачка на гориво т.е број на поминати км во однос на потрошениот бензин ?
Најчесто споредбата се прави на поминати 100 км колку гориво си потрошил ,сега зависи градска или на отворено има голема разлика .Во просек градската е за 25 % повеке од отворен пат каде нема гужва во сообраќајот.

Kako se pravi malter za malterisuvanje so usjemal i pesok?? Koj e soodnosot?

Kako se pravi malter za malterisuvanje so usjemal i pesok?? Koj e soodnosot?
3 лопати песок 1 лопата усемал и гасена вар за да добиеш похомогена смеса и секако вода.Но денес има и други малтери кои се продаваат во вреки.

Kako da instaliram/aktiviram makedonska podrska na Samsung Grand Prime?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom