Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некои знае какви се обичаите за албанска свадба кои требаат да се испочитуваат? Како изгледа славење на еден таков настан од нивна страна? Имам прилика за прв пат да појдам на ваква свадба а бидејќи не сум на познат терен би сакала да имам информација :)

Здраво пријатели, едно прашање околу возач-почетник.

Знам дека не можам да возам од 23 до 06 часот, освен со со-возач кој е над 25 години со валидна возачка, но каков е законот за моќност на возилата? Знам дека не смее да се вози кола со моќност над 75 kw, но дали и овде можам да возам посилна кола во придружба на искусен со-возач?

Ви благодарам.
Не можиш.

Не. Ги има во сите аптеки али најсигурно ти е во Зегин. Мислам дека 30 денари кесичка беше. Плава кесичка.[DOUBLEPOST=1460161632][/DOUBLEPOST]

Не. Ги има во сите аптеки али најсигурно ти е во Зегин. Мислам дека 30 денари кесичка беше. Плава кесичка.

Последно уредено:
Не бре :facepalm: Не ме терајте сеа до аптека да одам :D Оди на каса, ќе им кажиш праошок против болка, ќе ти дае 100 грама кокаин и шибај

Dali ako,imam potpisano dogovor za rabota so Edna Firma. A vo meguvreme pocnam da rabotam vo druga dali mozat da me tuzat ili so bilo?

Dogovorot ne e pocnat da vazit, t.e e potpisan za pokasno.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Dali ako,imam potpisano dogovor za rabota so Edna Firma. A vo meguvreme pocnam da rabotam vo druga dali mozat da me tuzat ili so bilo?

Dogovorot ne e pocnat da vazit, t.e e potpisan za pokasno.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Види прочитај го договорот што е предвидено ако го прекинеш ти договорот пред време.[DOUBLEPOST=1460410919][/DOUBLEPOST]Сакам да знам како да платам паркинг во минути по ново и колку чини така паркингот ?

Последно уредено:
Да не знае некој каква боја ми треба и каде да најдам таков тип? Ми треба за натпис на бетон кој ќе трае 3-4 дена, нешто како за маратонов што ги бојат улициве.

Да не знае некој каква боја ми треба и каде да најдам таков тип? Ми треба за натпис на бетон кој ќе трае 3-4 дена, нешто како за маратонов што ги бојат улициве.
Боље да прашаше со што ги бојат пешачките премини.

Боље да прашаше со што ги бојат пешачките премини.
Не бре таква боја што седи... од оние што исчезнуваат за ден два, како за маратонот што го бојат градов :)

Не бре таква боја што седи... од оние што исчезнуваат за ден два, како за маратонот што го бојат градов :)

Креда може да ти сврши работа? Иначе ти треба ова. Во МКД поима немам каде можеш да купиш, прашај во АМСМ.

Removable_temprary_paint_soccer_football_lacrosse_lines_logos_natural_grass_turf.jpg

Креда може да ти сврши работа? Иначе ти треба ова. Во МКД поима немам каде можеш да купиш, прашај во АМСМ.

Removable_temprary_paint_soccer_football_lacrosse_lines_logos_natural_grass_turf.jpg
Топ, баш ова ми треба! Ќе се најде без гајле зашто и така пред Велигден во Солун ќе одам. Фала кано!!!

Како се врзува вртоврска најлесен начин изгледав 100 видеа не успеав по ни едно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom