Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
So VGA TO HDMI kabel, odnosno kabel koj na ednata strana ima vga , a na drugata hdmi , no nema da imas zvuk na tv-to, samo slika...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Пробав нема ни слика земав и еден адаптер од Анкоч и со тој не бива читав нешто по српско-хрватски форуми морало конвертор да купиш за да имаш слика точно е тоа ?

Пробав нема ни слика земав и еден адаптер од Анкоч и со тој не бива читав нешто по српско-хрватски форуми морало конвертор да купиш за да имаш слика точно е тоа ?
Mozno e... Ne sum se ebaval so toa... Prasaj vo temata za pomos i soveti okolu kompjuteri

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Нема некој термин околу 12 или нешто слично од овие Фудекс?

Ако нема тогаш има ли некој шо е приближно брз како нив а тргнува во тоа време?

Фала.
http://sas.com.mk/VozenRed.aspx
Пиши горе Белград и ќе ти извади листа со термини. Со Ниш Експрес имаш во 09:25 и во 13:10 што трга. Ама ко што кажаа многу патува едно 8 саати може да фати. Фудекс ти се најдобри реално. Со воз немој, 12 саати е. :facepalm:

Дали има некој што знае да работи во КАД и сака да заработи пари, ако да, нека ме исконтактира. :)

Со кој автобус може да стигнам до спортска сала Борис Трајковски? Ако нема директна линија, кој автобус ме остава најблиску до салата?

Со кој автобус може да стигнам до спортска сала Борис Трајковски? Ако нема директна линија, кој автобус ме остава најблиску до салата?
8-ца иде само не ми текнува точно каде застанува, ама е во близина. Ќе го прашаш шоферот. 9-ка застанува на Партизанска кај Лептокарија и десно по улицата кај Воена болница идеш до Борис за 5-10 мин.

15 А поблиску здравје.

Здраво пријатели, едно прашање околу возач-почетник.

Знам дека не можам да возам од 23 до 06 часот, освен со со-возач кој е над 25 години со валидна возачка, но каков е законот за моќност на возилата? Знам дека не смее да се вози кола со моќност над 75 kw, но дали и овде можам да возам посилна кола во придружба на искусен со-возач?

Ви благодарам.

Како да пратам смс преку e-mail? Поточно на која адреса треба да се прати (завсино од операторот)?

Ефикасен лек против забоболка ? Поточно од болка на никнување на умник ?

Испиено и тоа и аналгин и лук ставав и ме кине болка.[DOUBLEPOST=1460151618][/DOUBLEPOST]
Испиено и тоа и аналгин и лук ставав и ме кине болка.
Чим вентор не помага, иди на дежурен лек да ти стават:)

Има едни како кесички прашок се. Не ми текнува име, али ги има во секоја аптека, поприлично силен аналгетик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom