Има десетина книги кои можат да се купат како e-books по 1 денар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има десетина книги кои можат да се купат како e-books по 1 денар.
Искрено? преферирам хартија. Гарант не сум тип да буља во телефон да чита текст, ниту намаревам таблет да носам со себе. Лаптопи како гејмер ги третирам како гз папир, а десктопот не е портабилен да го мкнам наоколу.Има десетина книги кои можат да се купат како e-books по 1 денар.
Чекај ја Култура, неколку пати во годината имаат денови кога имаат 50-70% на сите рекламирани книги. Така ги земав, од Браун, Инферно и Потекло, на -70%. Инферно ја прочитав, книгата немаше фалинки.А не е дека немам читано...
Inferno -dan brown,
Инферно ја земав на ова што беше во фестивал во септември. Инферно ја читав...одамна. мислам во 3-4та средно...Чекај ја Култура, неколку пати во годината имаат денови кога имаат 50-70% на сите рекламирани книги. Така ги земав, од Браун, Инферно и Потекло, на -70%. Инферно ја прочитав, книгата немаше фалинки.
И сега имаат некаков попуст. Ѕирни.![]()
Скоро сите се. Оди на Белетристика, подреди по цена и бирај. Јас не најдов ништо.Кликаш на линк те носи на нивната страна, ни кои книги се застапени со саемскиот попуст нит бутур.
Еве, објавија:Ова ми е од фб, ама нема ништо ни на веб страната, ни на фб страната на Арс Ламина! Знам дека имаат уште неколку комплети. Дали некој бил?
Vredi da se zeme ova?Еве, објавија:
Прегледај го приврзокот 348701
Јас си ги купив лани, исто имаше некаков попуст. Ама дека ги имам гледано и Golden Compass и His Dark Materials, некако не ми се почнуваат со читање, ќе оставам малку да ги подзаборавам филмот и серијата.![]()
Да, да. За тие пари...Vredi da se zeme ova?