Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Има десетина книги кои можат да се купат како e-books по 1 денар.
Искрено? преферирам хартија. Гарант не сум тип да буља во телефон да чита текст, ниту намаревам таблет да носам со себе. Лаптопи како гејмер ги третирам како гз папир, а десктопот не е портабилен да го мкнам наоколу.
Најмногу читам или у кревет или на аутобус.
А не е дека немам читано...
Inferno -dan brown, Dead space:martyr, Roadside picnic, Death troopers дури и една Resident evil книга...
Кога ги читам во електронска, се должи на фактот дека не бев во можност да обезбедам физичка копија.
И ќе кажете уништувам дрвја. ја сум еден тип, имам посадено десетици, дури и во мој личен овоштарник. Кажи им го тоа на серковците што градат паркови и дивоградби каде ќе им прдне, на мегакорпорациите што имат исечено шуми за поевтин бензин и злато, и на карените и деца на богаташи што возат скупи коли од 100 илјади долари и евра и кој кур не.

Кликаш на линк те носи на нивната страна, ни кои книги се застапени со саемскиот попуст нит бутур.

А не е дека немам читано...
Inferno -dan brown,
Чекај ја Култура, неколку пати во годината имаат денови кога имаат 50-70% на сите рекламирани книги. Така ги земав, од Браун, Инферно и Потекло, на -70%. Инферно ја прочитав, книгата немаше фалинки.

И сега имаат некаков попуст. Ѕирни. :noze:

Чекај ја Култура, неколку пати во годината имаат денови кога имаат 50-70% на сите рекламирани книги. Така ги земав, од Браун, Инферно и Потекло, на -70%. Инферно ја прочитав, книгата немаше фалинки.

И сега имаат некаков попуст. Ѕирни. :noze:
Инферно ја земав на ова што беше во фестивал во септември. Инферно ја читав...одамна. мислам во 3-4та средно...
Потекло ја читав лани мислам...
нешто за како вештачка интелегенција лажирала завера да направи маченик од смртно боилниот креатор, сето ова во шпанија...
Се изакупив куп глупости месецов за резил. Шмиршајбна и тоа голема , камења, книги, ...уф....
Автоматски споено мислење:

Активно ја барам оваа resident evil и roadside picnic

Последно уредено:
Кликаш на линк те носи на нивната страна, ни кои книги се застапени со саемскиот попуст нит бутур.
Скоро сите се. Оди на Белетристика, подреди по цена и бирај. Јас не најдов ништо. :pos:

Ова ми е од фб, ама нема ништо ни на веб страната, ни на фб страната на Арс Ламина! Знам дека имаат уште неколку комплети. Дали некој бил?

img_2_1666025984586.jpg

img_1_1666025971749.jpg

Matica Exclusive
Screenshot_20221017_225027.jpg

Инаку, секоја сабота имаат 5 книги на акција по 199 ден книга.

Ова ми е од фб, ама нема ништо ни на веб страната, ни на фб страната на Арс Ламина! Знам дека имаат уште неколку комплети. Дали некој бил?

Еве, објавија:
1666094444445.png

Јас си ги купив лани, исто имаше некаков попуст. Ама дека ги имам гледано и Golden Compass и His Dark Materials, некако не ми се почнуваат со читање, ќе оставам малку да ги подзаборавам филмот и серијата. :D

Икона во книжарницата во Рамстор.

Не пишува од кога до кога трае, ниту кои книги се опфатени во акцијата.

img_1_1666111289823.jpg

Еве, објавија:
Прегледај го приврзокот 348701

Јас си ги купив лани, исто имаше некаков попуст. Ама дека ги имам гледано и Golden Compass и His Dark Materials, некако не ми се почнуваат со читање, ќе оставам малку да ги подзаборавам филмот и серијата. :D
Vredi da se zeme ova?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom