Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друштво, саемот отвара од 10 часот или грешка сум???
Него, не чуди од кај црпи „Ѓурѓа“ средства за толку добро да се позиционира на саемот? Мислам дека малку луѓе ѝ ги купуваат писанијата, па ете виреат во секој супермаркет, имаат штанд на факсовиве...
Музеј на невиноста од Книгоманија ја зеде? А ја барав, ја немаше.Голем плус за Антолог и ПНВ, имаа акции,попусти и многу љубезни луѓе на штанд. Исто и жената на штандот книгоманија беше фина.
Сепак слаб саем некако.
Прегледај го приврзокот 208849
Баш напротив мислам дека многу луѓе што не ги знаат се залетуваат и купуваат од нив поради ниските цени.
Јас мислам дека веќе една деценија се шири информацијата дека Ѓурѓа е дно од издавачка куќа, што од нас, поупатените, што од оние што се имаат изгорено со по некој купен наслов. Сепак за таков шит што го продаваат, малце ми е чудно како може да си дозволат толку голем штанд скоро во центарот на халата.Голем плус за Антолог и ПНВ, имаа акции,попусти и многу љубезни луѓе на штанд. Исто и жената на штандот книгоманија беше фина.
Сепак слаб саем некако.
Прегледај го приврзокот 208849
Баш напротив мислам дека многу луѓе што не ги знаат се залетуваат и купуваат од нив поради ниските цени.
Да од таму ја земав, имаше два примероци кога бев јас едниот го земав јас и остана уште еден. Многу малце книги имаше од табернакул и тоа беа по една или две книги.[DOUBLEPOST=1557611053][/DOUBLEPOST]Музеј на невиноста од Книгоманија ја зеде? А ја барав, ја немаше.![]()
Па според мене огромен дел од читателите не се информираат за книгите и издавачите во македонија. А секогаш имаш и луѓе гледаат да поминат поефтино и ги разбирам нема секој можност, но има и луѓе(обично тетки читателки сите сте приметиле) кои товараат куфери книги а не знаат ни што купуваат ни од каде битно се чита, после следи објава во фб групи: сликнете ми ја 128 и 244 страна фалат; Приказнава само мене ми беше како нецелосна? и слично.Јас мислам дека веќе една деценија се шири информацијата дека Ѓурѓа е дно од издавачка куќа, што од нас, поупатените, што од оние што се имаат изгорено со по некој купен наслов. Сепак за таков шит што го продаваат, малце ми е чудно како може да си дозволат толку голем штанд скоро во центарот на халата.
Јер Бачиќ Алимпиќ ту царује.Дали има да се купат епски фантастики, научни фантастики, хорори и зашто нема?
Во Бункер, Едука МАК и Академска книгаКаде можам да најдам стрипови на саемот?