Русија ја обвини Македонија за продажба на оружје

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно Русиja зашто обвинува тези држави кога е немало санкциja от совета на ОН за Грузиja.

хахаха Бугарските тенкови на Буле ли ги продадовме:pos2::pos2::pos2:

Ne mi se veruva deka Albanija i Makedonija prodalo oruzje na gruzijcite , no ako e taka , togas sum gord na deloto na ovie dve moi drzavi , se nadevam deka od ovie oruzja se ubieni rusi , cestito :)

Ne mi se veruva deka Albanija i Makedonija prodalo oruzje na gruzijcite , no ako e taka , togas sum gord na deloto na ovie dve moi drzavi , se nadevam deka od ovie oruzja se ubieni rusi , cestito :)

Оружието само по себе не убива.Човека убива.

Да де и јас се радував за украинецот што колеше терористи во 2001 кај нас РАКА ДА МУ СЕ ПОЗЛАТИ :baeh: :helou:

Не се знае ништо.Зарем заборавивте дека имаше една акција што се викаше „жетва„.Се насадија стингери , а се ожнеа М48 . Не знам зашто трчаат со изјави , а никој не го праша Алија.

На Балканот имаше три големи експлозии во најголемите складови за муниција,и тоа прво во Србија,па во Албанија и нај на крај во Бугарија.
Во Македонија ја имаше аферата во која што беше поврзан Бучковски,при која што освен тенковски делови... се продавани и тешки митралези за 100$ од парче.

Има ли уште еден од вас кој што цврсто ќе гарантира дека разликата помеѓу целото (пред) и она оружје и муниција што биле оставени за време на експлозијата (заради кое што и е причинета) не завршиле помеѓу другите дестинации кај што побарале америте... и во Грузија?
:wink:

Може продавале јас верувам затоа и изгубиле Грузијците оти ние едно јако оружје имаме 2 секунди пука и после небива :smeshko:
Русиве сите ги обвинија дека продавале оружје на Грузијциве.

И да сме продавале, па што, бизнис е тоа, пазар ко за секоја друга стока, па и Русите продаваат кому ќе стигнат.

А се слуша дека фабриката за оружје Сувенир од Самоков работела под полна пареа пред да започне конфликтот во Грузија:pos2:

А се слуша дека фабриката за оружје Сувенир од Самоков работела под полна пареа пред да започне конфликтот во Грузија:pos2:

??????????????????????a znaes vo kakva sostojba e "fabrikata"...moze samo gluvci da pravi ...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom