Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гулбис мајсторе :cuc: Го збриша Бердих со 3-0, како и на Вимблдон пред некоја година во првото коло. :D
Многу ме занима како ќе изигра против Ноле.

Браво за Гулбис, ау каква игра. Јес да Бердих беше мизерен, ама колку добро сервираше и играше Гулбис, секоја чест. Баш ми е мило за него, иако повеќето не го сакаат заради неговото понашање, мене ми е еден од најомилените играчи.

Го хејтам Гулбис после мамењето, ама не се споредува тој хејт со оној кој го имам за Бердих дегенот, мило ми е ептен.

БТЊ Гулбис е играчиште, огромен талент и техничар, без разлика што не го поднесувам.

Не бе па ти зошто извини, мечевите се гледаат и вака и така, и на крају краева финале е битно и затоа постои грен слем.

@Carla Suarez Navaro

can-stock-photo_csp3124494.jpg

Ми куртули во првиот сет, инаку ќе и ја дупнев главата во два сета. Цела публика навиваше за неа, само затоа што е убава, а јас грда. :( Гнаси француски, да цркнат сите до еден...

.Во многу добра форма е гулабис.
Јас и денес си фатив 1000че ќјар Џоко3-0 и Гулабис да победи. Така да ке го пробам против Ноле на ситно

Гулбис денеска покажа страшно добра игра. Севис феноменален а и од основна линија беше фантастичен. Ептен пријатно изненадување на турниров. Новак ќе има страшнен противник во полуфиналето.

Не ми се верува Гулабис да го тепа и Ноје.

Ја од ова досега што го видов, повеќе шанси му давам на Гулбис да го тепа Ноле, отколку Надал во финале. Така да, Вамос Ернест.

Дај бе утре нека истури околу 4,да фатам од Надал-Ферер нешто :icon_lol: Баш кога не сум дома ќе почнат....

Гулбис мадафакерски, али мислам ќе му паднат гаќите во 1/2 финале.
Со влезот на Ноле во 1/2 финале, математиката за Надал е лесна - титула или АТП број 2. :)

Колку и да не го сакам Бердич секогаш пред се' ќе бидам против богати распрдени копилиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom