Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Двете се у ист термин :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Не бе ова треба да се укине ко Слем не е за секого организаторска улога.
Инаку и пред почетокот на турнирот Новак беше фаворит за освојување, и сеуште е, е сега доколку се сретнат во финалето коефициентот ќе зависи од наредните два меча. Ако Надал ги добие со по 3-0 тогаш ќе биде помал за Надал, ама ако се мачи евентуално во еден од нив тогаш ќе биде 1.70 за Ноле а 1.90 за Надал. И 1000 коефициент да му дадат на Ноле пак он за мене ќе биде благ фаворит, нормално доколку Рафа продолжи со оваа игра. Да напоменам, не му е лоша играта него сметам дека не е доволна за да победи во евентуалниот нивни дуел.
не , не , пред почетокот беше 2,3 за Надал и 2,8 за Новак , сигурен сум.
Стварно бе , у ист термин , е овие се ненормални , си играт курташак со гледачите

не , не , пред почетокот беше 2,3 за Надал и 2,8 за Новак , сигурен сум.
Стварно бе , у ист термин , е овие се ненормални , си играт курташак со гледачите
Абе болни луѓе еј, се знае како иде на Слем, или прво жените па мажите, или една жена еден маж. Мислам нема логика најискрено, а и двата меча се добри за гледање, баш сакав да гледам како Раонич ќе се покаже со Ноле и колку отпор ќе даде и како Гулбис ќе се справи со оваа ситуација во која се наоѓа прв пат во животот.

Абе болни луѓе еј, се знае како иде на Слем, или прво жените па мажите, или една жена еден маж. Мислам нема логика најискрено, а и двата меча се добри за гледање, баш сакав да гледам како Раонич ќе се покаже со Ноле и колку отпор ќе даде и како Гулбис ќе се справи со оваа ситуација во која се наоѓа прв пат во животот.
вторпат

Шарапова 4-1 во гемови губи од Мугуруза :pos::pos:

Шарапова мизерија невидена :facepalm:
Или пак Мугуруза одлична. Страшна е Гарбине, ја очекувам во топ 10 до крајот на сезоната, ако ја избегнат повредите секако. Какви моќни удари од основната, секоја чест.

Бушар се врати од негатива од два брејка. :rolleyes: Ајде кукло, играј и победи ја ружнава :icon_lol:

Или пак Мугуруза одлична. Страшна е Гарбине, ја очекувам во топ 10 до крајот на сезоната, ако ја избегнат повредите секако. Какви моќни удари од основната, секоја чест.

Бушар се врати од негатива од два брејка. :rolleyes: Ајде кукло, играј и победи ја ружнава :icon_lol:

Ужасен сервис имаше Шарапова во првиот сет , сега малце се поправи во вториот . А инаку Карла ружнава сама ќе се победи против Бушар. :icon_lol:

Мизерија, како ми се гледаат и двава дуели, сеа се отепав од стискање на далинсково. Огранизација нула. (n)

Џини многу агресивна, заслужи да го добие првиот сет. И коментаторот глуп, на 5-2 ја отпиша како никој да се нема вратено од 2 брејка негатива.

Бушар гази, предобра офанзива, рамни удари, добра и од бекенд и од форхенд. :)
Наваро има неверојатен бекенд али форхендот и е далеку послаб и тука заостанува. Иде Бушар во 1/2 финале, многу е подобра.

Колку само решително и силно пука Мугуруза, со само 20 години. :cuc:

Вчера во билтен видов дека имаше понуда за тоа кој ќе го освои Роланд Гарос,Новак имаше 2 коефициент а Рафа 2.4.

Aх, како да ја зареков Мугуруза после дуплата, ептен се изгуби на крајов. А, како што ми се гледа и Џини се мачи, ќе има и таму трет сет мислам.

Неверојатна шампионка е Шарапова, како само беше почистена во првиот сет и успеа да се стабилизира во вториот и да ја сврти играта за 360 степени. Да видиме што ќе донесе третиот сет, дали Мугуруза ќе се опорави по изгубениот сет.

П.с. Ја пререков Бушар, гомна да јадам не е могуче ова. :mad:

Леле тек сеа глеам во исти термин ги бувнале. :eek::eek::eek::eek: A двата ќе бидат страшни тениси. Дефинитивно најфејл од сите гренд-слеми, извини стритбонд. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom