Roland Garros 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Roland Garros 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 44 54,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,8%
  • Рафаел Надал

Гласови: 20 24,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 8,6%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 6 7,4%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,2%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 12 14,8%
  • Симона Халеп

Гласови: 3 3,7%
  • Гарбин Мугурза Бланко

Гласови: 3 3,7%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 9 11,1%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,2%
  • Кур ќе освои Новак.

Гласови: 6 7,4%

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
I toj neka zema prvi set pa da pisime andy na 1.12 koif :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Уште Рафа да го јаде утре од Грот и доживљај би био потпун.

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Чилиќ загуби од челинџер анонимус кој има само 4 настапи на турот...најголема превара од играч.

Vo usta da te ebam Marine, pa i sam da se ebam shto te igram na 1.10 koeficient

Само не знам што тренира Чилич и зошто тренира, најискрено. Онака 4 саати тенис, секој втор удар во трибини, како со лопата да играше. Ја играм аматерски тенис еднаш неделно и не праам такви работи како него. Повраќаница од играч, човек, спортиста и се остало.

Ебачот Мареј со Чича Степа го чекав минус,поради две причини лупањето од земја на Ноле од страна на Мареј и заебувањето пред недела дена на квалификации Рим Степанек со факинг ВОЛАНДРИ,дада да повторам факинг Воландри.Човекот го излупа прв сет 6-1 и изгуби ко грчка на крај.... незнам ова магична земја ли е какви резултати се исподешаваа првиве два дена.... ме фаќа серка.... ќе чекам чичо Степанек да предаде па да земам некој денар барем,мада немогуче е тоа али ај никад не се знае....

Кога ќе ми текне дека Чилиќ има освоено грендслем. :confused:

Сурова е вистината, многу ќе го бранат наводно бил повреден и такви други мизерни изговори. Беше способен да игра егал меч против Вавринка завчера, можеше да го плесне Ферер и остала багра, ама не можеше да се носи со големиот Трангелити, штета. Реалноста е таква што против денешниот негов противник можеше, а веројатно со самата репутација на грен слем шампион мораше дури и без една рака или нога да го победи. Секако не ме боли мене таквото за Чилич и отсекогаш ми бил антипатичен дебил, сум сакал да изгуби, ама кој ми е крив кога за 1.07 ми паѓа цел тикет. :гомце:

Чилич има проблем со ставот на терен, затоа он никад не бил и нема да биде голем тенисер. Марин не е предатор, не гриза кога ќе намириса крв, него премногу е мирен и повлечен. Се кладам да му се симне некој од публика и да му опали шамар овој нема да му врати.

У тај брејкот денес првиот поен сервира Марин, овој Трингелити ја рога у трибини и после тоа главниот судија вика аут за сервисот, се симиња, ја проверува топката и испаѓа добра и суди да се преигра поенот што немаше смисла. Да беше некој друг ќе се караше, ќе повикаше супервизор, светот ќе го превртеше за да го добие поенот, а овој како муле зема си ја свитка опашката и продужи да игра.

Vo usta da te ebam Marine, pa i sam da se ebam shto te igram na 1.10 koeficient

Еееј немој така. Добро се сеќавам кога го освои УС Опен како @Syn и уште неколку членови овде ТВРДЕА дека Чилиќ е МОНСТРУМ и дека ќе го истисне Мареј од топ 4 играч на свет.

Инаку секоја сезона ги пцујам и сега...се да му ебам на организаторите на Ролан Гарос. Веќе 4 години одложуваат поставување на кров оти било нарушување на традицијата, нит пак саглам рефлектори ставаат да се одигра уште некој сат тенис. В газ да си ја напикаш традицијата и некој со рефлектор в газ да те надени да не можиш до следниот Ролан Гарос да сфатиш шо ти се задеси. Да ти ебам мулето од организатор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom