Roland Garros 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Roland Garros 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 44 54,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,8%
  • Рафаел Надал

Гласови: 20 24,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 8,6%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 6 7,4%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,2%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 12 14,8%
  • Симона Халеп

Гласови: 3 3,7%
  • Гарбин Мугурза Бланко

Гласови: 3 3,7%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 9 11,1%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,2%
  • Кур ќе освои Новак.

Гласови: 6 7,4%

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствена придобивка е тоа што на МТВ HD има подорба слика иако е далеку од вистински Full HD стандарди...

Според мене денес Клизан бесе поклон на денот како мози дупло подобро рангиран е од Т.Даниел а да го таваат аутсајдер ...исто и димитров 3,5 сетс овеР...кУКУСКИН ГЛЕДАМ ГО ИЗГУБИ ПРВИОТ СЕТ АЛИ МИСЛАМ ДЕКА КЕ ЈА ВРТИ И ДЕКА КЕ ПОБЕДИ
super poklon na denot, klizan prv mech na zemja posle 10 meseci, ti zborish za pokloni tuka (nezavisno dali ke tepa Taro ili ne)

Само два меча се завршија во три сета останатото се каламутница :ROFLMAO:

Вавринка изгледа скаран е со берберот, ни бричен ни стрижен. Како Ајнштајн е во косата :D

Димитров тенџере, 2-1 во сетови и 4-2 во четврт сет, 0 30 на сервис од Троицки и шанса за дупли брејк... не искористи, замина на 4-5, стигна до 5-5 и две брејк топки и ништо од нив.. на крај го загуби сетот 5-7 и во петтиот губи 1-3.

Димитров тенџере, 2-1 во сетови и 4-2 во четврт сет, 0 30 на сервис од Троицки и шанса за дупли брејк... не искористи, замина на 4-5, стигна до 5-5 и две брејк топки и ништо од нив.. на крај го загуби сетот 5-7 и во петтиот губи 1-3.
Дежа ву од дуелот со Шварцман :tapp:

super poklon na denot, klizan prv mech na zemja posle 10 meseci, ti zborish za pokloni tuka (nezavisno dali ke tepa Taro ili ne)
Bez razlika so Klizan morase da predade radi bolki vo grbot i ramenoto go nadigra T.Daniel vo sekoj mozen aspekt ....Za mene pobedenik makar so mi go racunaat koif 1.. za Ostatok od denot k.Nara vs D.Alertova - 1 2.5 koif i S.Errani da izgubi patetika ziva e[DOUBLEPOST=1464016706][/DOUBLEPOST]Obozavam Dimitrov ko ke se ubiva od dupli i posle se razbira patot za doma ...u

Димитров редно му е да се префрли на аматерски пинг понг, очај е.

Bez razlika so Klizan morase da predade radi bolki vo grbot i ramenoto go nadigra T.Daniel vo sekoj mozen aspekt ....Za mene pobedenik makar so mi go racunaat koif 1.. za Ostatok od denot k.Nara vs D.Alertova - 1 2.5 koif i S.Errani da izgubi patetika ziva e[DOUBLEPOST=1464016706][/DOUBLEPOST]Obozavam Dimitrov ko ke se ubiva od dupli i posle se razbira patot za doma ...u
Клизан беше повреден и затоа беше таков коефициентот. Немаше играно од март месец.

Стан го гледав до 4 и 5 сет, одличен беше, сите удари на место, одлично се движеше. И Росол беше добар, али во 5 сет веќе падна физички и не можеше да издржи.

Григор Димитров е резил од играч, како потона ауууу.....

J.Isner vs Millman over 3.5 sets 1.82 koif
A.Ramos - 1 1.20 koif
N.Bashiasvilli - 1 2.40 koif

uploadfromtaptalk1464017887317.png

Sent from my SM-G925F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1464018700][/DOUBLEPOST]Edno prasanje za tie so igraaat na net primer vo 10bet Klizan go imav da pobedi ama koga ja predade mi go racunaa koif 1, vo tekot na natprevarot mi nudea cash out ama ne napraviv da napravev dali ke vazese cash out i dali ke bev dobitna ... nekoe iskustvo nekoj ???

Последно уредено:
Чилич бе морон еден, сервис за сет има Трангилити, па срамота е.

@mona007 , на bet365 доколку направиш cashout, а потоа некој предаде си се рачунаат парите претходно земени со cashout, веројатно и таму е исто.

Cilic ubo e da go izgubi prviot set da kreni koif na 1.25-1.30 pa da se pisi da tepa so edno 50 evra

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Cilic ubo e da go izgubi prviot set da kreni koif na 1.25-1.30 pa da se pisi da tepa so edno 50 evra

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Срамота еј, тешка кражба и неписмен судија кај Чилич. Сервис винер погодува на 0-0 во тајбрејкот и идиотот доцна вика аут, го проверуваат сервисот кој беше добар и вика replay the point, 1st serve... а Trungelliti ритерн во аут (пред судскиот глас), во преновениот поен Чилич претрпи минибрејк и тоа беше доволно за да го изгуби сетот.

Педер скапан овај Чилич, комотно можеше да води 7-5 3-0, а тој губи 6-7 0-3 против Трангелити, резил од светски рамки, уште е и грен слем шампион, дефинитивно тој US Open 2014 е црна дамка во тенискава историја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom