Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
Вавринка делуваше ко Надал у најдобрите денови:cuc:,сосема заслужено

Ne be sten nema sansi protiv novak ebave strucnjacite uverwn bev deka sten ke go tepa nole ana ne ocekuvav vaka uverlico pusii noleee

опериран е од мозок овој, браво

In 2009, Soderling beat Nadal in Paris, lost final to a Swiss guy. In 2015, Djokovic beat Nadal in Paris, lost final to a Swiss guy

Сосем заслужен триумф на Стен, честитки до фановите на Надал.:rolleyes:

:bravobe::sekcza::uzi:

Честито мајсторе, школо швајцарска :)

Откако се откажав од гледање тенис поради тоа што Федерер е пред пензионирање а Надал со проблеми, па не беше веќе интересно, денеска се вклучив од 3 сет, и што да видам, Вавринка држеше лекција по тенис, полно винери против досадниот дефанзивец, страшни удари, позаслужено не можеше да биде.

Браво за Вавринка, апсолутно заслужено, поштено го исплеска Ноле :свиркам:

Шо да се каже, 60 винери на Стан наспроти 30 на Новак. Од 137 поени што ги освои Стан 60 се винери, кажи речи секој втор поен му беше винер, дури чудно е како траеше толку утакмицава.

Абе гајле му е на Ноле , најдобар бекхенд и сервис има

Ѓоковиќ бил досаден дефанзивец. И поарно што не си прател тенис досега Дардане.

Вака сега, прво ќе си го цитирам моето мислење како најава за финале.
Мој тип за утре, осеќам точно 4 сета т.е. 3-1 победа, но не би се осмелил да речам дека е 100% тоа Ѓоковиќ. Петти пат се среќаваат на грен слем, претходните 4 дуели, сите во 5 сета, 3-1 за Ноле.
1/1 во грен слем финалињата за Стан, сепак повреден Рафа тогаш, утре против Ноле многу помали шанси него ли што имаше тогаш и против 100% спремен Надал. Можно е изненадување, немаат искуство ниту едниот ниту другиот со Ролан Гарос титула, Ноле премногу ја посакува... дали Стан може да го изненади? Tomorrow, live on Eurosport. :D

https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1720-7883869-1298
Само да биде послатко.

Океј го наместија, сеа позадоволен ли ќе бидеш откако ќе го освои Ноле или уште исто ќе боли?

Не можам да ти кажам пошо не освои, стварно не знам како би било. Ако некогаш освои, сигурно ќе ти кажам дали и колку боли :)

Никогаш не ја потценувај способноста на Балканец да заебе („чоук“, што викаат).

Друже ти и со Мареј 2ка изигра а се праиш експерт како јас се знам. Денеска јас мислам дека ноле сам се победи, секоја чест на Stan.
А дека утнав со прераната победа,утнав.
Тебе ноќна мора ти е Надал у ГС да не го стигне ама ќе се чуеме за која год.
П.с на психијатар директ Ноле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom