Roger Brothers - во наши раце

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ајде да видиме како ќе помине нивното првенче „Рап Старс“

ПРВ АЛБУМ
Роџер брадерс рап старс

Рап триото Роџер Брадрс во сабота на пладне, ќе го промовираат својот деби албум, насловен како "Рап Старс". Промоцијата ќе се одржи во дворот на ТЦ "Соравија". На албумот ќе има 15 песни, а членовите на групата велат дека ќе имаат хит до хит. Групата, која ја сочинуват тројцата браќа Давид, Александар и Леонардо, летово имаше успешен прв интернационален настап на реномираниот црногорски фестивал Сунчане скале, каде со песната "Пинк" го освоија петтото место. Настапија и на фестивалот "Охрид фест - Охридски трубадури", каде што со песната "Типка лудница" победија на дебитантската вечер.
Извор: Вечер

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
Ајде да видиме шо ке напраат:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.800
Поени од реакции
22.857
И јас ќе му кажам на тато да ми направи албум..И јас ќе бидам рапер4е , само незнам како да ми е уметничкото име..

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Кое и да го стаиш Фараон,па не можеш да напрајш поголема утка од дечкиве. Дури хмм..и гомно звучи подобро од Roger Brothers.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ооо, мора! Одам на промоција! Сериозно!
Ако треба да напишеш домашно за на факс, оди. Во спротивно... море оди сепак, па пиши како било, да не читам пофалби у Шпиц и сличните медиумски спонзори.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ако треба да напишеш домашно за на факс, оди. Во спротивно... море оди сепак, па пиши како било, да не читам пофалби у Шпиц и сличните медиумски спонзори.
Може да направам после тоа некоја пародија на ,,Пеколот" од Данте:).

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
И јас ќе му кажам на тато да ми направи албум..И јас ќе бидам рапер4е , само незнам како да ми е уметничкото име..
Па уметничкото име нека ти биде фараон:helou:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Хахаха интервјуто на Антена 5 у зип зап беше катастрофа тресење живи глупости дечките се изгледа природно надарени лол ...и заш си мислат дека се некој ептен големи целебрети коа ја ги дознав од форумов кој се и шо се ло0л ...за жал Лео не беше присутен он спиел : )

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Не ми е јасно, кој ќе се нафати да го купи нивниов "албум" :pop:

Limbo

maybe an alien
Член од