Roger Brothers - во наши раце

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Не, значи.... до кога вака?
Па последнава ...песна или какодајанаречам е врх на срањата што ги направиле досега :shout:
А не ми е јасно...демек толку висок буџет имаат, а од falling down кое го изговараат стои fooling down? Неписменост. А да, и акцент им љубим. :back:
Се разочарав од двете танчерки во спотот :kesa:..Да се избацам во спот на Роџерс? Гуд Лорд. Сама си ја одредувам смртната казна.
А таа типката на почетокот што ..демек у стилу Сара Леши во Спушти се доле ? :pos2:
Опасни патетики.
Добро напишано им е тоа fooling (лудување) во контекстот на реченицата е ама они грешка го изговараат хахаха најсмешно ми е и тоа хип хаааааааап :nesvest:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Мислам дека еден ден кога ќе наполнат по 18-20 години, и кога ќе им проработи малце од малце резонот, многу ќе зажалат за ова што го направиле и во најмала рака ќе се иселат некаде далеку од срам....еден од нив да се самоубие исто така не исклучувам. Ова е една од живтоните грешки што прогонуваат низ животот :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
кур сечам ако текстот за рап стар не го учеле по следниов принцип:
на кирилица му ги имаат напишано стиховите како што се изговараат на англиски и затоа ваков акцент имаат(пробано на другар од моја страна ист акцент маваше детето)

M

M del Mar

Гостин
на кирилица му ги имаат напишано стиховите како што се изговараат на англиски и затоа ваков акцент имаат(пробано на другар од моја страна ист акцент маваше детето)
:pos2::pos2::pos2: поштуем, во право си 10001% :pos2: како првачиња некои се

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Е ова е више крај. Напаст, бедност. Греота.

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
hihiihhi :vozbud::pos2: te podrzuvam i ja toa go mislam a gledam i Maca Dark isto deli mislenje kolku se bledi ej ne se svesni sramota e kako sami se slusaat ne mi e jasno ne pa drugi :vozbud:mozebi mislele deka ke uspeat i na MTV da gi pustat :vozbud::vozbud::vozbud: oo my god PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINK :drk:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
абе овие македонски не знаат да зборват англиски ќе знат....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Fooling down? Не треба као да е falling? :toe: Одвратно, ова им е врвот. Најодвратна нивна песна. Не дека другите се нешто поарни, ама ова е крајот. :tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Fooling down? Не треба као да е falling? :toe: Одвратно, ова им е врвот. Најодвратна нивна песна. Не дека другите се нешто поарни, ама ова е крајот. :tapp:
Ваљда мислеле FAIL.:icon_lol:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Па не... кога ќе размислиш подобро.. убаво си викаат. Falling like a rap star :) Пропали рапери. :loser:

Kajgana Shop

На врв Bottom