- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
ne zasluzuvaat tema ovie klosarive
Извор: ВечерПРВ АЛБУМ
Роџер брадерс рап старс
Рап триото Роџер Брадрс во сабота на пладне, ќе го промовираат својот деби албум, насловен како "Рап Старс". Промоцијата ќе се одржи во дворот на ТЦ "Соравија". На албумот ќе има 15 песни, а членовите на групата велат дека ќе имаат хит до хит. Групата, која ја сочинуват тројцата браќа Давид, Александар и Леонардо, летово имаше успешен прв интернационален настап на реномираниот црногорски фестивал Сунчане скале, каде со песната "Пинк" го освоија петтото место. Настапија и на фестивалот "Охрид фест - Охридски трубадури", каде што со песната "Типка лудница" победија на дебитантската вечер.
Ооо, мора! Одам на промоција! Сериозно!
Ако треба да напишеш домашно за на факс, оди. Во спротивно... море оди сепак, па пиши како било, да не читам пофалби у Шпиц и сличните медиумски спонзори.Ооо, мора! Одам на промоција! Сериозно!
Може да направам после тоа некоја пародија на ,,Пеколот" од Данте.Ако треба да напишеш домашно за на факс, оди. Во спротивно... море оди сепак, па пиши како било, да не читам пофалби у Шпиц и сличните медиумски спонзори.
Па уметничкото име нека ти биде фараон:helou:И јас ќе му кажам на тато да ми направи албум..И јас ќе бидам рапер4е , само незнам како да ми е уметничкото име..
Па уметничкото име нека ти биде фараон:helou: