Roger Brothers - во наши раце

П

Паган-др

Гостин
Ух што убаво ги исвиркавме на Пела сега кога "пееја". Едноставно ми се исполни душата.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Мамицу им јебем татини синови се со пари праат многу се нервирам зошто воопшто настапуваат не гледаат дека се грди т.е не пеат туку кршат џамови?

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
иии абе шо е ова 20стр.сте им напуниле...и вие нема шо да праите,остајте ги не трошете kb,не отварајте топиков...еве мене одма ми падна криво шо отворив :nesum:

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Edno golemo bravo za ROGER SISTERS (brothers) sto ja zapalija publikata na plostad Pela pred natprevarot! Ako ima nekoj da snimal obevezno da stavi na youtube da vidite za tie sto ne bile! Publikata polude!!!!!!!!!!:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Луѓе дај бе ако снимал некој ставајте видеа, да видиме шо се издешавало на плоштад.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Биле на плоштад? Ех колку ми е криво што дојдов покасно... Добар ремет ќе паднеше! :vozbud:

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Мислев дека после Коста бургов, Роберт Вукелиќ, Јован Радњански не може да излезе нешто полошо на нашата „естрада“...

Којзнае уште какви не изненадувања ни крие природата :toe:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Слаткар на овие за 800 еура им пишува песни и то е то :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Extra ! Extra ! :pick_me: Before the..`glory`

:kill: :pos: :kill:​
ЛЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ лол него пази шо се дешава...овој дибеков средниов у мое школо дое негде 6-7 одд...и таков поминуем поред учлилна и глеам ДЕВОЈЧЕ си сенало на клупа и ги мафта нозете и зјапа изгубено...и ми се виде мн позната фацава....по 3 чекори ми текна се вратив го изјапав и не можев да веруем каков беше со дугачка коса таков...:kesa::kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom