Родители го платиле таксито со ќеркичката?!

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
ja ne bi gi ubaila tie cetiri cudovista(majkata ,ocuhot,nekoj rodnina i sekako jebacot)

ja bi gi povreduvala najmnogu na svet sekoj den do krajot na zivotot,za vo smrtta da gledaat spas.

UZAS

A najtazno e toa sto ova se slucuva ne taka retko kaj nas,doprva ke vidime

баш, и ја би се согласила со ова. На тешки мачења да се стават доживотно за да се молат што побргу смртта да ги земе и спаси, ненормални дебили!

idioti.kreteni,nenormalni,specijalki,veshteri,gadovi,gubrinja,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

besilka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
gilotinja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
stolica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????
:nenene:

stradanje do smrt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ИЗВИЧНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПРАШАЛНИК????????????????????

Не го дочитав напишаното,ме стега срце,се потам и притисокот ми се крева на 300...
Смртна казна,ако им е скапо за џелат се пријавувам јас доброволно.

би ги мачела и ич око нема да ми трепне па ова не е нормално умоболни људи ау неможам повеке да дискутирам за ова....неможам..

За да ги закопам ја нив, денар пара не би им земал! Стока!

и што после бе? само во затвор ке завршат, со блага казна,,,мора да се воведе нешто ново,електрична столица,комора,некоја бавна и болна смрт,кај им е здравиот разум на овие родители стварно не ми е јасно,болест

Господе боже овие лугје незнааат што прават.:tapp:

c c c c c c c c

No coment.

Nema soodvetna kazna za storitelot. Ne znam. Losho. Haos...

....GUBRINJA....
ALI TAA ZENATA 100% E PSIHICKI BOLNA,ZDRAV PAMET NE GO PRAVI TOA

ужас,ваквите луѓе не заслужуваат да бидат родители!

Каков сплет на околности, еј.
При двајца умоболни џупци што си плаќаат такси со ќерка, да се најде уште една будала што ќе прифати?!?!

Под кое небо ли живееме?:toe:

Абе за ова ненормалниве доживотен затвор само и да му прават она што тој и го и го направил на девојчето гнасни педофили психопати, нормални луѓе не би направил нешто такво. Само доживотен затвор и да ги мача:nerv::nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom