Роџер Санчез пак во Скопје @ Colosseum - 05.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично...перверзно...незаборавно...лудо :vozbud::vozbud::vozbud: само вака може да се опише музиката на малиот...гужва да дури и претерано :jaj: ама се снајдов ја...како и да е Роџер беше сам а ние 7000 луѓе :pos2: :je:

stvarno fenomenalno i nezaboravno :vozbud::vozbud::vozbud: imase navistina guzva ama jas ne vidov maka :pipi:

Words are very unnecessary!!!:helou:

Sega stignav doma(da ti ebam vozot da ti ebam) :((

Luge ne znam za vas,ama jas si imam navika za vakvi nastani da si idam taka porano,pa makar i da imam i predolg warm up :) Si fatif fino mesto vo prvi redovi si napraivme edno krugche drushtvoto,imavme mesto za pijackite kaj da si gi ostavime i taka.

Ova samo informativno radi pogornite postovi da znaete deka do negde do vas bilo,ama za dodusha stvarno koga odev po pienje guzva minav NENORMALNA :S:S:S Znachi so karti preterale,treba da si go znaat realniot kapacitet na diskoto.Drugo....Snema pienje dolu na shank vo 2,Aloooo da bev negde na saem ili neznam kade ke mi beshe svatlivo deka tolku donesle i se prodalo,ama vaka vo disko da snema pienje,do negde nesvatlivo a do negde bogami i svatlivo,radi toa sho si ja ispolnile misijata da prodaat se shto imale na zaliha ;)

Za Roger: Ednostavno THE BEST HOUSE DJ EVER!!! Tehnika na zavidno (perfektno) nivo so non stop rabotenje so acapelli,loopovi,semplovi,chuda,a bogami i obid za scratchuvanje :) Repertoarot beshe extra,se shto e momentalno najpopularno po klubovi niz svetot,najvrteno,seushte neizdadeno,nekoj dobar remix na poznati traki i taka.Imashe dosta trakici so vocalchinja na opshto zadovolstvo na zenkiot rod gi otepaa od peenje :).I normalno imash nekoja traka house klasika od tipot na: Donna Summr - I Feel Love ili Eurithmics - Sweet Dreams ama nekoj remix OUUUUF!!!

Ednostavno TOOOOOP.

Au da...ke zaboravev,se rodi mojata kajgandziska simpatija,a i klaberka plus toa :pipi:

Inace se zapoznav so Clen7 i toa lichno i personalno i so.........pa kako da kazam,vekke mi stana simpatija i toa za ozbilno :kesa::kesa::kesa:.C yaaaa next time :smir:

Знам дека темата е „замрзната“ и стара, но ме интересира, ако некој прочита, дали се шушкаше по Скопјето, за колку дојде Санчез во Македонија ? Колку кеш побара ? Ако знај некој, Ве молам нека пише кај мене на профил или цитирајте ме.

Фала однапред ! :)

Знам дека темата е „замрзната“ и стара, но ме интересира, ако некој прочита, дали се шушкаше по Скопјето, за колку дојде Санчез во Македонија ? Колку кеш побара ? Ако знај некој, Ве молам нека пише кај мене на профил или цитирајте ме.

Фала однапред ! :)
20.000 евра.
Толку зема за последната журка што беше во декември 2010та (исто во колосеум). За оваа што е темава - не знам.

20.000 евра.
Толку зема за последната журка што беше во декември 2010та (исто во колосеум). За оваа што е темава - не знам.

Од сигурни извори или онака, од кафе-муабет !? Сепак фала. :D

Фала, бате, ептен фала. Абе во Битола, се спрема еден голем клуб, и затоа прашвам.
Летно Расчекор планират?
Не е лошо да се напрај конкуренција на Позитив,ама ми се чини отсем ударниотЈуни,клубојте ке зјаат празни,мада нека му ја думат газдите,вака можи со конкуренцијата ке се донесат поголеми музички имина...

Летно Расчекор планират?
Не е лошо да се напрај конкуренција на Позитив,ама ми се чини отсем ударниотЈуни,клубојте ке зјаат празни,мада нека му ја думат газдите,вака можи со конкуренцијата ке се донесат поголеми музички имина...

Се спрема нешто големо. Не е Расчекор, мада и тој знам дека ќе отвори летен клуб. Зборвам за после летото, каде се планира да се отовори нов клуб во Битола, со огромен капацитет. Ќе видиме.

Едит: Се шушка со газдите од Широк Сокак, за White Senasation нешто пак, како лани, каде беше Кирил Џајковски донесен. Се зборува за Моралес, Давид Моралес, оваа година, каде и градот би помогнал како спонзор. А дека од октомври ќе има нов клуб во Битола, 99,9% ќе има ! :)

Се спрема нешто големо. Не е Расчекор, мада и тој знам дека ќе отвори летен клуб. Зборвам за после летото, каде се планира да се отовори нов клуб во Битола, со огромен капацитет. Ќе видиме.

Едит: Се шушка со газдите од Широк Сокак, за White Senasation нешто пак, како лани, каде беше Кирил Џајковски донесен. Се зборува за Моралес, Давид Моралес, оваа година, каде и градот би помогнал како спонзор. А дека од октомври ќе има нов клуб во Битола, 99,9% ќе има ! :)
Битола со 5 дискотеки? :D
Ако е некое екстра квалитетно место,сигурно Расчекор и ова новото кај Пелагонка 2,па можи и Позитив ке ги клат под клуч,ае да видиме разврската баш ме интересира како ке функционира градо со толку дискотеки,т.е дискотеките колку ке бидат полни или празни сепак мал град е Битола...

Битола со 5 дискотеки? :D
Ако е некое екстра квалитетно место,сигурно Расчекор и ова новото кај Пелагонка 2,па можи и Позитив ке ги клат под клуч,ае да видиме разврската баш ме интересира како ке функционира градо со толку дискотеки,т.е дискотеките колку ке бидат полни или празни сепак мал град е Битола...

Лектира ти е кабаре, то не го рачунај, таму си одат одредени луѓе.
Расчекор ти е веќе изживеано. Топој бричковци е.
Сити клуб, немам влезено, ниту планирам.
Позитив ти е моментално, најдоброто во градот. Убај луѓе, уба музика.
Дефинитино му треба свежина во клубскиот простор во Битола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom