Sega stignav doma(da ti ebam vozot da ti ebam)

(
Luge ne znam za vas,ama jas si imam navika za vakvi nastani da si idam taka porano,pa makar i da imam i predolg warm up

Si fatif fino mesto vo prvi redovi si napraivme edno krugche drushtvoto,imavme mesto za pijackite kaj da si gi ostavime i taka.
Ova samo informativno radi pogornite postovi da znaete deka do negde do vas bilo,ama za dodusha stvarno koga odev po pienje guzva minav NENORMALNA :S:S:S Znachi so karti preterale,treba da si go znaat realniot kapacitet na diskoto.Drugo....Snema pienje dolu na shank vo 2,Aloooo da bev negde na saem ili neznam kade ke mi beshe svatlivo deka tolku donesle i se prodalo,ama vaka vo disko da snema pienje,do negde nesvatlivo a do negde bogami i svatlivo,radi toa sho si ja ispolnile misijata da prodaat se shto imale na zaliha
Za Roger: Ednostavno THE BEST HOUSE DJ EVER!!! Tehnika na zavidno (perfektno) nivo so non stop rabotenje so acapelli,loopovi,semplovi,chuda,a bogami i obid za scratchuvanje

Repertoarot beshe extra,se shto e momentalno najpopularno po klubovi niz svetot,najvrteno,seushte neizdadeno,nekoj dobar remix na poznati traki i taka.Imashe dosta trakici so vocalchinja na opshto zadovolstvo na zenkiot rod gi otepaa od peenje

.I normalno imash nekoja traka house klasika od tipot na: Donna Summr - I Feel Love ili Eurithmics - Sweet Dreams ama nekoj remix OUUUUF!!!
Ednostavno TOOOOOP.
Au da...ke zaboravev,se rodi mojata kajgandziska simpatija,a i klaberka plus toa
Inace se zapoznav so Clen7 i toa lichno i personalno i so.........pa kako da kazam,vekke mi stana simpatija i toa za ozbilno :kesa::kesa::kesa:.C yaaaa next time :smir: