Роџер Санчез пак во Скопје @ Colosseum - 05.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Виола само по втор пат иде човеков каде станче пред Метју Дикеј и израелецот со македонски пасош :pos:
ОК јас мислев дека му е 3ти пат!А иначе да,Метју сигурно има некоја гарсоњера во Скопјево,пасош и државјанство!И владее Македонски!:pos2:

Е сеа и ти. Ситуација: Roger we are sorry but fridays are resereved for Dragan B.Kostic. Maybe some other time.:pos2::pos2:
Нема везе шо е петок,ќе го кикнат Драги.
Абе јас само си наоѓам изговори и си се тешам дека ќе биде на саем :wink:

Според Clubevents пишува Skopje Fair, значи ќе е на саем. Колку е сигурно незнам, дека ќе биде ќе видеме, за околу 2 недели.
Не сум бил до сега на Санчез, но сега ќе одам :vozbud:

Bev prviot pat na saem,bashka od toa snimano mi e so kamera,t.e. jas ja shvercuvav kamerata,a drug snimashe :D Si pominav TOOOOOOOP,definitivno best house dj ever!!! Vtoriot pat ne bev koga beshe vo letnoto,sega za sega samo iskreno se nadevam deka ke odam,poshto na rabota ke bidam i ne znam koja ke mi bide shansata da se oslobodam i da prisustuvam.:smir:

05.12.2008 - Club Colosseum presents:

Roger Sanchez

Start: 23.00

Presale: 1.12 - 4.12 - 300 MKD
5.12 - 400 MKD
On door : 500 MKD

:vozbud::vozbud::vozbud: ne ocekuvav olku evtino da bidi :helou:

лелее јас се надевав дека ке биди на саем... ке дојдев....
ама сегаа.... колосеум...
не сум баш sure....
ке видам... не ми е баш исплатливо од бт да идам на роџер во колосеум... :toe:

лелее јас се надевав дека ке биди на саем... ке дојдев....
ама сегаа.... колосеум...
не сум баш sure....
ке видам... не ми е баш исплатливо од бт да идам на роџер во колосеум... :toe:

Која глупост :pos:
Па нели идеш за Сначез, а не за саем или Колосеум? И оти е поисплатливо? Саем е поблиску до Битола? :icon_lol:

hahahaha...abe stvarno bas colosseum e poblisku i do avtobuska i do zeleznicka :pos2::pos2:

Aбе па ако ве фатам вас две:) . Ако е у колосеум е вечер у колосеум,у дискотека а ако е на саем е журка и на журка може да се дое и од друг град.

Која глупост :pos:
Па нели идеш за Сначез, а не за саем или Колосеум? И оти е поисплатливо? Саем е поблиску до Битола? :icon_lol:

Абе исто е само кузнеј шо се има збунато батето , инаку шо се филмат тие во колосеум во саботата одиме 6 мажи и не не пуштија на врата ?

Или муабето е мора жени да се носат :)

Абе исто е само кузнеј шо се има збунато батето , инаку шо се филмат тие во колосеум во саботата одиме 6 мажи и не не пуштија на врата ?

Или муабето е мора жени да се носат :)

Муабето е... разредете се... а не ко да тепате некој да влагате. :pos: :pos:

Пошо тие на врата се клошари. :pos:

И еве кај има карти у предпродаја: Venecia, Bastion, Living Room и Avtobus.

Се виџамо.. :drk:

Муабето е... разредете се... а не ко да тепате некој да влагате. :pos: :pos:

Пошо тие на врата се клошари. :pos:

И еве кај има карти у предпродаја: Venecia, Bastion, Living Room и Avtobus.

Се виџамо.. :drk:
И Happy & Liquid... Си зедов прееска и едвај ја чекам утрешната журка!:vozbud:

ki bide gazenjeeeeeeeeeeeeeeeeee...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::zver::zver::zver::zver::zver::zlo::zlo::zlo::zlo::pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:olee::olee::bravo::music1::music1::music1::music1::music1::music1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom