Роџер Санчез пак во Скопје @ Colosseum - 05.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Според теоријава и ти ако го сакаш доволно Санчез ќе идеш без разлика каде е и какви фаци ќе има....оти нели заради него идеш, за неговата музика, не за луѓето:smir:
абе да, ама кога ќе ги видам фацките што ме тераат да повраќам..ни Санчез не помага.не знам, има време, можда ќе сменам мислење..:toe:

абе да, ама кога ќе ги видам фацките што ме тераат да повраќам..ни Санчез не помага.не знам, има време, можда ќе сменам мислење..:toe:

Ајде бе па и ти, смени мислење...не дозволувај таквите фацки да не натерат да го испуштш, ќе се каеш. Види сеа коа ќе размислиш подобро на крај во сеќавање ќе ти остане добрата журка и добрата музика, а не лошите фацки:pipi:
п.с обавезно пред журка си најдам жртва за убедување :icon_lol:

Definitivno eden od tehnicki najspremnite dj-i spored mene,i baska moj stil na muzika pusta.Dva pati bev,i slednite 10 dena bev pod impresii,se nadevam deka ni ovaj pat nema da go propustam.

Не не.Колосеум може да се собере комотно(до негде) околу 4000 луѓе.Не е мало местото.Сепариња не се вадат никад.Си има место за играње доле на подиум,на целото приземје.Келнери шетаат цело време така да ни пијачките не се проблем. Е сеа и јас мислам дека боље опција е на саем да се праат вакви журки со попознати Диџеи зашо има ептен гужва на нивни настапи.А и поопуштена е атмосферата таму. Фридом брааат лав хепинес:pos2::pos2:

Абе за сепарињата мислам дека не си у право. Како што ми кажаа тие што беа на Маршал Џеферсон у Колосеум т.е. на отварањето, за да ги соберат сите квази клабери и типци/типки кои само сакаат да бидат видени и да се фотнат со каде вечер и клаберсгајд, морале да ги извадат сепарињата.
Друга работа кога станува збор за гужвата ќе ти спомнам само... пред една година... Тиесто. Знам дека мешам баби и жаби и дека за Тиесто имаше многу повеќе карти бидејќи во последен момент го префрлија во Колосеум али сепак мислам дека ќе има многу луѓе кои ќе сакаат да купат карти на врата и ќе се направи огромна гужва, додека пак на саем ќе биде многу порастеретен просторот :)
Како и да е... добар провод на сите што ќе одат на настанов :)

Нема врска дека на отварањето беа тргнати сепарињата...не ни имаше могу гужва

Не не.Колосеум може да се собере комотно(до негде) околу 4000 луѓе.Не е мало местото.Сепариња не се вадат никад.Си има место за играње доле на подиум,на целото приземје.Келнери шетаат цело време така да ни пијачките не се проблем. Е сеа и јас мислам дека боље опција е на саем да се праат вакви журки со попознати Диџеи зашо има ептен гужва на нивни настапи.А и поопуштена е атмосферата таму. Фридом брааат лав хепинес:pos2::pos2:

Епа ради тие келнери шо шетаат, лани на Infected Mushrom у Colosseum коа беа, тој еден постар келнер шо е си го доби. :pos:
... несакајќи беше... он ми шета ја разденсан, кршам кичми, сум го учукал со глава, гарант месец дена го болела главата... дури жал ми падна за типот... после на секое поминување само ќе ме видеше од метар и со тапкање на рамо ми вика „дечко само да поминам“. :pos:

Абе ве читам се лешници сте :tapp: што е битно дали е на пољана,ливада,Колосеум или саем :toe: вие идете ради музиката и ајде и мене ме нервираат фуфите што ќе цупкаат од горе...али долу на подиум ќе биде одлично застани си и клабирај се...Тончи не биди фејкер сеа :baeh:

Еј, Земчо, прочитај го постот на Воткамикс.
Роџер е голем ди-џеј и му е потребен голем простор.

п.с. гледам дека насловот на темава не сум го сменил :)

Цената на влезниците според неофицијални клаберко-колосеумски извори :pos2: 300-350 денари :vozbud: тоа е одлична цена за ваков Dj :je:

aj ko ce razberi nekoj za vleznici tocno kolku pari i kaj ce ima da kazi ;)

Абе јас знам дека е на Скопски Саем, какво Колосеум, плус 5ти декември се паѓа, тоа е петок. Петокот е резервиран за ретро со Драган Б-со-точка Костиќ во Колосеум. Еј стварно ќе биде тапа ако биде ваму, два на два у споредба со тоа колку многу луѓе ќе сакаат да дојдат (кој ради Санчез, кој ради КадеВечер и ЗаЗабава). Ама како и да е, идам сигурно, одма од коа ќе ги извадат картите у продажба купувам карта, ваква журка не се пропушта (мада ќе биде пичвајз ако биде у Колосеум):toe:
Једва чекам:vozbud::vozbud::vozbud:

Абе на овој едно станче у Скопје да му дадеме и државјанство ус пут:toe::helou:

Абе јас знам дека е на Скопски Саем, какво Колосеум, плус 5ти декември се паѓа, тоа е петок. Петокот е резервиран за ретро со Драган Б-со-точка Костиќ во Колосеум. Еј стварно ќе биде тапа ако биде ваму, два на два у споредба со тоа колку многу луѓе ќе сакаат да дојдат (кој ради Санчез, кој ради КадеВечер и ЗаЗабава). Ама како и да е, идам сигурно, одма од коа ќе ги извадат картите у продажба купувам карта, ваква журка не се пропушта (мада ќе биде пичвајз ако биде у Колосеум):toe:
Једва чекам:vozbud::vozbud::vozbud:
Е сеа и ти. Ситуација: Roger we are sorry but fridays are resereved for Dragan B.Kostic. Maybe some other time.:pos2::pos2:
Нема везе шо е петок,ќе го кикнат Драги.

Виола само по втор пат иде човеков каде станче пред Метју Дикеј и израелецот со македонски пасош :pos:

Не бе клабер. ТреЌи пут му е. Беше први пут на саем па после иу летното колосеум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom