Road to Avonlea

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
23 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
1
Ех моја најомилена серија. Ми враќа толку многу спомени од детството. Ја симнав пред година дена од интернет и моментално пак ја гледам. Хети најомилен лик прекрасна глума, Феликс исто така. Сите беа уникатни на свој начин. Филмот што излезе после серијата кај нас никогаш не го дадоа. Го барав на нет ама освен со плаќање другачие го нема. А по она шти читав има интересна содржина.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Сeријава ме запозна со Сара Поли :love: (Existenz, Dawn Of The Dead, Mr. Nobody, Splice...)
http://www.imdb.com/media/rm991005696/nm0001631
Настрана од тоа што ти го прави меракот, добра глумица си е, без да се експонира непотребно си го тера филмот, си одбира инди проекти кои лично ми се свиѓаат, дури и у режисерски води се пробала. Браво за неа!:) Си ја викам машка верзија на Јуан Мекгрегор, бидејќи ми имаат слична кариера.

KilerBee

Русалка
Член од
13 април 2011
Мислења
57
Поени од реакции
85
Има ли некој торент линк или серијава во PC па да ја сподели?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Памтам за серијава преубава и едноставна приказна што секоја генерација може да разбере е ова е поим за вистински сериски филм, а не како
Турските серии исто гомно со различно пакувања и не може да се спореди со ,,Патот на Авонли,, и имаше и други серии слично како ова но различен период само не ми текнува кое беше:)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Kajgana Shop

На врв Bottom