Road to Avonlea

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Колку што памтам имаше некое интересно сценарио ама квалитетот и беше катастрофа, некако како да беше снимана исфорсирано онака набрзина, да не им приумрат тие старите.

Ј

јовица11

Гостин
Колку што памтам имаше некое интересно сценарио ама квалитетот и беше катастрофа, некако како да беше снимана исфорсирано онака набрзина, да не им приумрат тие старите.
Bas naprotiv,serijata e retka od kvalitetnite,sega koga povtorno ja gledam,svakam deka vo denesno vreme ne se snimaat poveke vaka kvalitetni serii

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Стварно закон серија,пак би сакал да ја гледам

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Аиии хихи кое закон серивче. Едно 6 пути го иам изгледано... Се сеќавам едно лето, (шестиот пут ова беше:)) станував (значи на распуст!) у 8 ипол сабаајле за да ја глеам серијава на А1. Хее мрднато дете :pos2:

А сеа кога ги видов сликите Јовица сликите што ги стаил се сетив убаво... Сара немаше ко демек мајка и татко, и таа лудата баба што ја чуваше само ја напињаше нешто :pos:

Иии имаше еден период кога Сара се смени со една скитничка што беше иста ко неа, и оваа скитничкава живееше у куќата на Сара, а Сара негде питаше и никој не примети дека се сменети. :pos: Свашта еј.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Лелееее,закон,ја имам гледано,ама се секавам само на Сара,Фелисити,Гас и секако на Хети.
Овој Гас нели живееше во светларникот и се на крај мислам ослепе,или му го вратија видот?И со Сара беа заедно на крај?
А Фелисити се омажи тоа памтам.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Лелееее,закон,ја имам гледано,ама се секавам само на Сара,Фелисити,Гас и секако на Хети.
Овој Гас нели живееше во светларникот и се на крај мислам ослепе,или му го вратија видот?И со Сара беа заедно на крај?
А Фелисити се омажи тоа памтам.
Фелисити се омажи со Гас Пајк. :)

Ја обожавам серијата и ја памтам до детали! Иначе и на мене, како и на повеќето, најинтересна ми беше тетка и' на Сара, Хети. :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Фелисити се омажи со Гас Пајк. :)

Ја обожавам серијата и ја памтам до детали! Иначе и на мене, како и на повеќето, најинтересна ми беше тетка и' на Сара, Хети. :)
Еј дааааа беееее,па добро не ме служи добро меморијава,сепак бев прво одделение кој ја даваа :)

Ј

јовица11

Гостин
Za site onie koj sakaat da ja poglednat serijava odnovo,gi imate site epizodi za download ovde:http://www.mininova.org/search/?search=road+to+avonlea
Jas neodamna ja simnav i sega povtorno uzivam vo gledanje,do 4 sezona sum,a bas pred nekoja vecer ja gledav epizodata koga Sara i Jo Pits(dvojnickata) si gi promenija mestata,zatoa sto Sara sakase da i odrzi lekcija na tetka Heti :)
Inaku srcufka ne si bila edinstvena sto vo 2001(posledniot pat koga ja repriziraa na A1) i ja redovno se izdignuvav na noze tie sabajlinja da gledam:)

Ј

јовица11

Гостин
Malo potsetuvanje na edna od najubavite epizodi na Avonli "Proof of the Pudding":
1 del 2 del 3 del 4 del 5 del :smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ејјјјј брао бе како ви текна на серијава. Па таа идеше за прв пат пред едно 11-12 години. Многу јака серија. А имате право за тоа дека не беше баш популарна меѓу машките, али ја глеав. Мене интерсен лик ми беше оној мислам Џаспер се викаше што дткаше. И од него научив да правам филмови на хартија (знаете она црташ некое човече на тефтер па на другата страна, го помрднуваш, и се така, па на крајот ко ќе го вртиш излага подвижно клипче). Серијава е дел од моето детство, не се заборава.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Многу ја сакав серијава :). Фелисити, Гас Пајк, Сара, Феликс, Сесили, Хети Кинг... Закон серија! Ја гледав и кога ја репризираа. Се сеќавам на многу епизоди. Ја имам на некоја касета последната епизода со свадбата на Гас Пајк и Фелисити. И кога би ја давале повторно, пак би ја гледала.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Мнооогу закон серија!!!!една од поомилените серии во моето детство. Скоро се памтам. Колку идилично гратче, немало ништо а колку убаво си го живеат животот. Последната серија беже мноооогу добра.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
ја вбројувам меѓу една од најубавите серии на моето детство, идол ми беше Сара, таа малата плавата, сега што режира филмови, а најсмешна ми беше Хети Кинг, плачев кога ослепе Гас, кога Феликс и Изи не беа заедно,а најомилен лик ми беше Џаспар, тој што правеше иновации...Сеа кога ќе размислам, имало многу поучни работи во серијата...ех...Од тој период ми се свиѓаа и Ен од Грин гејблс, и Поволен Ветер....Канаѓаниве прават закон серии(Саливан пикчрс мислам беше продукцијата)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ах носталгија , многу тешко ми падна и мене кога ослепе гас . многу добра серија .

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Авонли ја ОБОЖАВАВ!!!! Прекрасна серија!!!!! :wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom