Божино
4815162342
Онака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има нешто друго што е битно сигурно на УСБ кај типот од Гугл
баш ме интересира накај тера серијава
се надевам само нема да биди Лост 2.0Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.

Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Морав и ја...Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Како и да е, не е до толку лоша серијава. Но неможе да се споредува со Лост.
Колку има само утнато досега...Може и ќе може. Ваков режисер ако утне серија треба да се обеси.
Кој режисер?Може и ќе може. Ваков режисер ако утне серија треба да се обеси.
Колку има само утнато досега...
После Lost има продуцирано три серии: Alcatraz, Undercovers и Person of interest. Првите две се откажани уште по првата сезона, значи процент на „успешност“ од 67%. Веројатно со Revolution ќе го покачи процентот на 75%.Јас незнам. Дај кажи ми што има утнато. 90% му се добри сериите и филмовите.