Revolution

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено не е лоша серијата ... не може по пилот да заклучите што е како е... мора да и се даде шанса барем до 5-6 епизода... за енергијата што ја нема немојте одма ЕМП, авиони со ламби :) има нешто друго што е битно сигурно на УСБ кај типот од Гугл :) баш ме интересира накај тера серијава :) се надевам само нема да биди Лост 2.0

ќе видиме како ќе биде во наредните 4-5 епизоди, ако не Shift+Delete :) Пилотот беше за нигде, ама па FlashForward го имаа еден од најдобрите пилоти, па после ја усраа серијата.

Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање. :D Со еден збор топ серија.

Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање. :D Со еден збор топ серија.
:pos:

7Rbp1.gif

59Vt6.gif

Морав и ја...
2mmv1nr.gif

Како и да е, не е до толку лоша серијава. Но неможе да се споредува со Лост.

Јас незнам. Дај кажи ми што има утнато. 90% му се добри сериите и филмовите.
После Lost има продуцирано три серии: Alcatraz, Undercovers и Person of interest. Првите две се откажани уште по првата сезона, значи процент на „успешност“ од 67%. Веројатно со Revolution ќе го покачи процентот на 75%. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom