Божино
4815162342
Онака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Морав и ја...Првите две епизоди топ поминаа. Серијава ќе биде во рангот на Лост, ако не и повеќе. Ветува многу. Глумачка екипа топ. Ми се допаѓа што има и мечување а и добро тепање.Со еден збор топ серија.
Како и да е, не е до толку лоша серијава. Но неможе да се споредува со Лост.
Колку има само утнато досега...Може и ќе може. Ваков режисер ако утне серија треба да се обеси.
Кој режисер?Може и ќе може. Ваков режисер ако утне серија треба да се обеси.
Колку има само утнато досега...
После Lost има продуцирано три серии: Alcatraz, Undercovers и Person of interest. Првите две се откажани уште по првата сезона, значи процент на „успешност“ од 67%. Веројатно со Revolution ќе го покачи процентот на 75%.Јас незнам. Дај кажи ми што има утнато. 90% му се добри сериите и филмовите.