Revolution

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Насеќам фаил,мада ништо не се знае.Вака ми изгледа на прв поглед глупо..како може да не работат и автомобилите и батериите?Исто така што се случува со обновливите извори на енергија?Дел може да се користат за колку толку енергија,по серијава автоматски цела енергија ја снемува од светот,ами ако ја снема енергијата како постојат луѓево?(парадокс).Исто така и 15години да нема струја реално гледано нема волку да се запушти светот и да изгледа како од времето на диносаурусите..повеќе би изгледал како средниот век..глупости ми беше траилеров...неможеле да се одлучат кој жанр ќе биде филмов..а обично тоа што е измеѓу е само експеримент кој најчесто не успева кај публиката што сака добри серии,овоа може мали деца да го гледаат..уште кога го видов Џ.Бибер со crossbow-от и другиве 2-3ца тинејџери знаев колку е саатот.Може и да се констатира дека ликовиве ќе бидат само површно доловени (n)

Ми текна на што ме потсеќа трејлерот.
Првата епизода од FlashForward беше со многу сличен концепт. Се дешава катастрофа, паѓаат авиони итн., и на крај на епизодава еден човек прави нешто спротивно на катастрофава (во недостиг на подобар термин).
Во FlashForward цел свет беше "заспан" на неколку минути, за кои ја виделе иднината. На крај на епизодата, на стадионот, се избацуваат луѓе кои шетаат, додека сите околу нив "спијат".
Истото беше и тука. Снемува енергија. На крај на епизодава се избацува еден човек со упалена сијалица.

Хејтер сум, знам :(.

Ау какво промо. :D 17.09.2012 - официјална премиера.

Секако дека ќе биде мизерна.Се дава на NBC.

И во термин по најгледаното шоу на NBC и едно од двете воопшто најгледани во САД. :)
Башка ненормално ја форсираат сега за Олимпијадата која за NBC прави по 30 милиони гледаност, што е импресивно многу.

И во термин по најгледаното шоу на NBC и едно од двете воопшто најгледани во САД. :)
Башка ненормално ја форсираат сега за Олимпијадата која за NBC прави по 30 милиони гледаност, што е импресивно многу.
Шега беше бидејќи знаеме во каква состојба е NBC во последно време.:)

Излезе пилот, гледаше некој? Нели на 17ти требаше?

Во последно време имаше серии со одлични пилоти, а после разочараа. Ќе и дадам шанса на оваа 2-3 епизоди.

Повеќе очекував...

Ама сепак, сценариото е интересно, ќе изгледам уште неколку епизоди да видам како ќе теши приказната.

..................Вака ми изгледа на прв поглед глупо..како може да не работат и автомобилите и батериите?...............

Не да е глупо...
.. нема струја.. ај добро, некој ЕМП од глобални размери мавнал..... ама и тој делува само на микро електронските елементи,
.. да се иде со претпоставка дека целосно ја снемало електричната енергија е лудо, ниеден жив организам нема да опстане...
.. ама бе не престанува се со работа, тука се дизел и парните машини за кои не е потребна струја...
... па и класичните електронски лампи ќе функционираат.....
... е само ко ќе ми текне за оној МИГ-25 (советскиот ривал на Ф-15) што пребега во Јапонија, па кога америчките стручњаци се кинеа смеејки зошто е целиот со класични лампи, ама брзо им преседна смеењето кога сфатија дека тој авион е од серијата за дејство после евентуален нуклеарен удар кога современата електроника ќе е мртва, начисто прегорена.. па почнаа и тие да дел од своите авиони ги опремуваат со лампашка електроника..
.. серијалов..ако пројде пилотов... крш ќе биде...:pos:

Meh. Првата епизода воопшто не ме заинтересира, а и премногу ми беше Lost-стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom