Ресана

• Креатор на темата Креатор на темата miss Lebedica
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сакам Ресана, ама ми се чини дека порано беше повкусна. Како да ја подзаебале малку работата од Агроплод последниве години? Или сега има многу повеќе слатки и силна конкуренција? Појма немам. Ама порано повеќе ги јадев.
И имаше една реклама за Ресана што како дете многу ја сакав:kesa:, ама не можам да се сетам за што точно се работеше :toe:.
Нормално дека ја подзаебале, кога веќе Агроплод како Агроплод не ни постои... туку го купи Свислајон кој пред да го купи на секој начин се обидуваше со конкуретски производ... одвај налик на ресаната и се разбира со 1/4 од квалитетот на истата да го урне приматот на ресаната и успеаа во тоа - со ниската цена на нивниот квази производ и по некое време кога го добија она за кое се бореа... и сами гледаме што направија, успеаа да го уништат совршениот производ против и поради кој толку напреднуваа и се бореа, и сега... од една иста фабрика имаме два производи, до вчера конкуренти а сега сосема блиски во квалитет... т.е никакви.

Нормално дека ја подзаебале, кога веќе Агроплод како Агроплод не ни постои... туку го купи Свислајон кој пред да го купи на секој начин се обидуваше со конкуретски производ... одвај налик на ресаната и се разбира со 1/4 од квалитетот на истата да го урне приматот на ресаната и успеаа во тоа - со ниската цена на нивниот квази производ и по некое време кога го добија она за кое се бореа... и сами гледаме што направија, успеаа да го уништат совршениот производ против и поради кој толку напреднуваа и се бореа, и сега... од една иста фабрика имаме два производи, до вчера конкуренти а сега сосема блиски во квалитет... т.е никакви.

ресана ко ресана секогаш ми е добра имам пробано од сите комапнии балкански и странски некако нашата ми е се уште најдобра и тоа Ресана на Агрополод сега веќе Свислион Агроплод но и јас приметив некоии производи откако е продаден се расипани како на пример смоките беа некое време тешка утка сега некако како да ми се пак старите оние убави и вкусни.

И ресаната ја заебаа, и таблата чоколада,која иначе ми е омилена уште од мал.Баш прееска јадев табла и има голема разлика со она старата од агроплод, неможе да се спореди со неа. Барем на старите табли се ваѓаше верверицата, си правев колекција ко мал :wink: Агроплод рулз, најдобри беа :smir:

Softi.gif

Сега јадам од овие (од Swisslion се) и се прашувам дали навистина може да постои толку добра ресана. :back:

Не е ресаната тоа што беше некогаш.Ја уништија и нејзе,одамна немам јадено веке и вкусот го заборавив.

Ги обожавам. Али права е она од Ресен што е таа ми е најубава само се поретко ја гледам во маркетите.

Јадев порано како луд, но веќе не ја јадам.
Сега гледам почнале и рефус да ја продаваат во вреќи :kesa: залепени сите една со една:jaj:

ОБОЖАВАМ РЕСАНИИИИ!!!!!
Како што сум сега гладна да ги имам до мене .. уффф :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Од секогаш сум ја јадел ресанава....Топ е

сакам ресана ама таа што ја имаше порано, оваа сега некако не ми е јака никаква е :jaj:

Во моментов конзумирам, заедно со нескафе и пакло цигари :)

Мојата најголема љубов :)

Без нив незнам дали ке преживеам. Додека сите јадат торти, колачи јас само ресана конзумирам. Особено ресана од малина :pipi:

Македонски бренд заедно со смоките Стоби Флипс. Едноставно неизбежен декор на мојата маса, речиси секој ден. Ги обожавам, заразни се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom