Ресана

• Креатор на темата Креатор на темата miss Lebedica
  • Време на започнување Време на започнување
ресана. ауууу милина !!!
20 денара 10тина ресани.. пфффф да пукнеш од јадење!
mysmilie_1637.gif

Неам ресана јадено, богзнае од кога...после ке си зеам! :icon_cool

JELLY_CAKE_JAFFA_Ressana_.jpg

Поубава од Агроплод нема(ше).Ама од ко ја купија фабриката овие SHITlion,вкусот го заебаа...како и на сите други производи од Агроплод.Се надевам ќе си одат,знам дека со матна зделка влегоа!

А од друга страна,како по обичај се копираат (и едните и другите со Витаминка) па еве ги и другиве!Дури и со исти вкус им се (портокал,малина,вишна)...никаква иновација...
Првпат ко излегоја желето им беше отров кисело,сега го средиле и е ок исто како тестото.И полека се префрлам на нив,сепак е 100 % домашен производ.
kteufrFtet.jpg
scrrtycare.jpg

GG2G9229_2.JPG

Ресана од портокал од Агроплод мммм:D

како локал патриот :) сум за ресана од Витаминка :)
инаку ресаната сама по себе е бренд...
дали некој има нешо инфо за тоа каде е за прв пат произведена? нешо така? :)

како локал патриот :) сум за ресана од Витаминка :)
инаку ресаната сама по себе е бренд...
дали некој има нешо инфо за тоа каде е за прв пат произведена? нешо така? :)
Во СФРЈ, фабриката во Црвенка, Србија започнува да го произведува во 1976 година, но таму е познат како Јафа бисквит. Во Македонија, овој десерт ни го подари Агроплод од Ресен во 1979 година.

Во СФРЈ, фабриката во Црвенка, Србија започнува да го произведува во 1976 година, но таму е познат како Јафа бисквит. Во Македонија, овој десерт ни го подари Агроплод од Ресен во 1979 година.
и јас помислив на тоа :) само си реков тогаш да не започнало производството на територија на поранешна СФРЈ, незнаев дека од овие простори тргнало производството......:) Вајлент Фем Фала :)

и јас помислив на тоа :) само си реков тогаш да не започнало производството на територија на поранешна СФРЈ, незнаев дека од овие простори тргнало производството......:) Вајлент Фем Фала :)
За тебе проблем ли е:p

Softi.gif

Сега јадам од овие (од Swisslion се) и се прашувам дали навистина може да постои толку добра ресана. :back:

И овие ги заебаа до даска...
Витаминка ми се сега фаворит, само што едно време нивните ресани имаа ептен експанзија по продавниците, за да на крај едвај да се наоѓаат...

Нема врска која ресана е бре сите се добри за мене , во комбинација со смоки и сок одат и тоа како :p

Обожавам ресани...прееска си јадев. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom