Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас не излегувам од дома без лабело затоа што секогаш ми е потребно....и јас сум пробала многу видови но лабелата на РОСАЛ се најдобри и најефикасни,сега само нив си ги користам и ми помагаат:helou:
да де знам дека е лек...неможам без него затоа што скоро секој ден го имам тој проблем со испукана уста и затоа секогаш си носам со мене зашто мн ми помага:helou:Лабело не се користи како шминка ради лепота. Лек е тоа.
Некои лабела во состав имат малку салицилна киселина како кератолитик, за побрзо да заздрави распуканата уста. Има полош ефект ако ставаш лабело на здрава уста.
да де знам дека е лек...неможам без него затоа што скоро секој ден го имам тој проблем со испукана уста и затоа секогаш си носам со мене зашто мн ми помага:helou:
Јас и да не користам лабело, не ми распукува устата. Ама знам луѓе што имаат таков проблем и воопшто не им е пријатно, па ни лабело не им помага.
Незнам ама ....Не помага ни лабело ни гроздова маст....Кај мене нема годишни времиња...Секогаш ми се распукана секогаш....Помогнете со нешто...А не дека не пијам витамини,спортист сум короситам витамини сабајле-вечер,пијам течности,јадам овошје ама џабе е ....Освен тоа со мед немам пробано,или ќе ми дадете некој друг совет?На мене само летото не ми распукува, а другите годишни времиња, на секој 2 недели ми се распукува!
Ставам лабело, и неможам да кажам оти баш ного помага...