Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Морам да ја споделам и оваа песна! Едноставно не постои песна од Рамштајн која не ми се допаднала... Се надевам дека ќе одам на концертот во Белград

Почнав да ги слушам поинтензивно под инфлуенца на една професорка што ми предава која ми ги препорача. Интересни ми се, сега не да забегувам по нивната музика, ама ми се свиѓаат. Можеби и причина што почнав да ги слушам е тоа што пеат на германски, кој ми е најинтересниот детал поврзан со нив.

Со оваа песна започнав да ги слушам Rammstein по препорака на еден мој школски другар :)

Почнав да ги слушам поинтензивно под инфлуенца на една професорка што ми предава која ми ги препорача. Интересни ми се, сега не да забегувам по нивната музика, ама ми се свиѓаат. Можеби и причина што почнав да ги слушам е тоа што пеат на германски, кој ми е најинтересниот детал поврзан со нив.
:pos2: Хаха инфлуенца е грип или настинка, во секој случај болест... :)
Постои македонски збор за тоа што сакаш да го кажеш-влијание.

:pos2: Хаха инфлуенца е грип или настинка, во секој случај болест... :)
Постои македонски збор за тоа што сакаш да го кажеш-влијание.

Да? А ја сум глупа тинејџерка која намерно употребува зборови кои не знаат што значат со цел да звучи попаметно? Тоа сакаше да го кажеш? :)

И што ако постои македонски збор? Не смеам да дадам збор со латинско потекло прилагоден и употребуван во македонскиот стандарден јазик? :smir:

Мало освежување (на темата, песната не е баш за освежување ако ја разбирате :)).

Многу моќен,уникатен и влијателен бенд. Да не беа они немaшe да постојат бендови од типот на Young Gods, т.е. нивните потазе изданија немаше да звучат така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom