Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Нова тема, Rammstein vs Death, Исус vs Ферари. :vozbud:
Да ти се одмили пишување на сите теми за метал...
За Рамштајн, ги сакам, супер се, онака адреналинска музика прават. :)

Еве една добра, Zerstören:

не можам да не коментирам таков сељачилак....кажав за рамштејн јас....benziiiiiin,benziiiinrm drm drm rmmmmmmm.....шваба ниш не прави лошо,освен тоа педерите маму им јебем,да испоцркаат до еден,токио хотел....

абе дај не сер*,го слушнав чак фејкеровиЌ,глас како на кускуле...и имаш право,доста е со death,не се вредни да им го пишувам името!
Не ги спомињај те молам! Немој да го срамиш името на Чак и на Дет... иначе и тука ли почна да кењаш за мене несреќо мутава... х) ЛОЛ каков бот...

абе оти не можам да пишувам на форумов директно,томислаер ај ургирај кај некое модераторче!

Rammstein се закон:vozbud:. Ајде веќе еднаш нека излезе новиот албум, 2 години го чекам:drk:

како? ги фалев? абе сонуваш нешто ти......... Ај штетник нека кажи дали ги имам фалено или сеа сакаш по форуми да се караме.......... ?

Не заебавај сеа... никогаш не сум ги слушал па не ни сакам да ги слушам.

аххх... брату овде си грешка малку.... Како можиш да ги споредуваш rammstein со Death?:pos2:

Death едно илјада пати бесконечно подобри од тие глупавите гнасни фаци rammstein и нивната глупава музика :nerv:
Не ми се лути бе брат се шегувам ете подолу пишува дека е шега

шо миеш бе,садови?:pos2::pos2::pos2:
-таа е.
Глуп си Мнннноооооогу си глуп

Го сакам бендот ептен ме дига, значи ехтра у прав смисол , и не ги сакам преводите на англиски, него чистите Дојч песни, Ду хаст, и сите натака, поготово да седнеш у кола да ги рокнеш, ми се чини летаме бре!

Особено концертите.....:vozbud:

EEj оваа ду хаст ја сакав многу ама едно лето си идат тие странциве (кремците, парталите) и си седам во интернет кафето во моето село 50% од нив идат и викат ееее пуштија бе ду хаст ајдеееее викам од дека бе сега ти ду хаст еее абе јака е пусти ја ц ц ц ц..... од такви мислам многу песни не ми се слушат..:)

Баш ми се свиѓаат, имам слушнато неколку песни од кои: Du Hast, Sonne, Onche Dich....и супер се.... :)

Со еден збор ѕверови,посебно сценските настапи им се ненормални...

Rammstein,еден од првите метал бендови што почнав да ги слушам.Омилени песни ми се du hast, sonne, zwitter, engel...

Најзакон се Рамштајн,мојот најомилен бенд
У секој музички аспект се болни типците,а за сценски настапи да не зборам ЛУДНИЦА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom