Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Да и на англиски текстот делумно... ништо умреа рамштајн.
Си го направија своето, гајле им е за понатаму си имаат пари на страна си имаат слава. Сега и да ја направат најмизерната песна пак ќе им биде добра дека го имаат името.

Одлични се дечките, текстовите чат пат се пихопатски ама музиката е моќна
Омилена песна

ух немам зборови леле се ке дадам само еднаш во живо да ги ВИДАМ!!!!!!!!:vozbud:

еден од подобрите метал бендови а за спотови и концерти леле леле да не зборувам фаци се ЗАКОН се..........!!!!

Дај Боже ДА ДОЈДАТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!!!!!

уживајте и да се надеваме дека ке дојдат .... а ако несакат ние ке им одиме:pos2:

Новата песна е без врска, а спотот е no comment. Ме разочараа. Ако им е наредниот албум во тој стил ќе биде огромен пад во нивната кариера.

Гледан ви е спотот за Pussy? Типците целосно се откачија. Секако, зборувам за нецензурираната верзија.

Amerika, Du Hast, Ich Will

Personal favorites =D

ух немам зборови леле се ке дадам само еднаш во живо да ги ВИДАМ!!!!!!!!:vozbud:

еден од подобрите метал бендови а за спотови и концерти леле леле да не зборувам фаци се ЗАКОН се..........!!!!

Дај Боже ДА ДОЈДАТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!!!!!

уживајте и да се надеваме дека ке дојдат .... а ако несакат ние ке им одиме:pos2:

Почекај таму негде до Март па тркни до Белград таму ќе имаат концерт :)

Иначе ги обожавам типциве поготово за концерти,за дигање на атмосфера се ѕверови

Почекај таму негде до Март па тркни до Белград таму ќе имаат концерт :)

Иначе ги обожавам типциве поготово за концерти,за дигање на атмосфера се ѕверови
ОМГ ОМГ!!!!!! Сигурно?????? Леле добро сега што дознав да си збирам на страна кеш.

ЕДИТ

Абе сеа баш видов турнејата немаат ништо за Србија. Без дезинформации друг пат.

http://en.affenknecht.com/rammstein-tours/2010/

Кој рече дека Pussy е лоша песна? :) Може не е на исто ниво со Ich Will, Sonne или Feuer Frei, ама барем Flake е инзвонреден (за музиката зборам, не за неговата улога во спотот :pos:).

ОМГ ОМГ!!!!!! Сигурно?????? Леле добро сега што дознав да си збирам на страна кеш.

ЕДИТ

Абе сеа баш видов турнејата немаат ништо за Србија. Без дезинформации друг пат.

http://en.affenknecht.com/rammstein-tours/2010/

Така барем пишуваше во Шпиц па сега колку е точно незнам...

ТУКА може да погледнете дека концертот е веќе во план. Никакви дезинформации не се ова. Значи 20.03.2010 Rammstein во Белград

Така е во Март во Белград и на официјалниот сајт им пишува а би требало и од тука да има организиран превоз....
Инаку последниот албум имам издвоено песни што уште еднаш покажаа Рамштај дека се многу јаки...
Halt:vozbud:
Eве го и спотот на Pussy

Kraj vo muzikata, najaka produkcija sto nekoj ja napravil vo muzikata, nemam zborovi, rammstein se kako pink floyd, nema dilema, najakiot bend vo svetot.

P.S Rammstein, cekajte me vo Berlin,

Buck DUch

Не мораат да те чекаат и Берлин, у март се во Белград :) :) :vozbud:

Татко ми мн ги сака порано кога одеше на работа ме скориваше во 5 саат со нив и сеа не можам да ги смислам -.- али немам ништо против нив само кога ќе ги слушнам ми текнува на запалена ламба и сите на нозе :(( :)

Во последно време сум опседната со групава( последниов месец 24/7 си пеам некоја нивна песна, дури и почнав во сон да сонувам клавири ( "Klavier"). Една од најдобрите групи на денешницава( можи и најдобра), со одлични текстови( тоа што се на германсики дури и делува симпатично).

А за спотовите немам зборови... едни од најдобрите спотови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom