Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Закон песниче и топ спотче

А следново видео е само уште една верзија на легендарната Du Hast ( руска поточно украинска верзија)

Да не има такви среќници кој ќе одат во вторник во загреб?
Ако има,го молам нека го снима концертот :) :)
Верувајте,срце ме боли :place: :place:

Не му се секирајте турнеата трае до пролет 2012, јас викам да се изорганизираме и да одиме на пример на концертот во Москва или Петербург, таму ќе биде забавата ;)

Не му се секирајте турнеата трае до пролет 2012, јас викам да се изорганизираме и да одиме на пример на концертот во Москва или Петербург, таму ќе биде забавата ;)
И мене ме планирајте.

ќе ме земете и мене?

ќе ме земете и мене?
Нема проблем , само кажувајте на време да знам дали треба да стрижам косата, со репче таму ризично е да се појави човек :D
За сега Гамп, дечково со Линдерман на аватар и јас, доаѓа некој друг?

Ах какви среќлии сте тие што ќе идете.... рамштајн е повеќе од концерт, тоа е спектакл :)

Ах какви среќлии сте тие што ќе идете.... рамштајн е повеќе од концерт, тоа е спектакл :)
Чекај бре,не сме се договориле.
--- надополнето: Nov 8, 2011 11:23 PM ---
Нема проблем , само кажувајте на време да знам дали треба да стрижам косата, со репче таму ризично е да се појави човек :D
За сега Гамп, дечково со Линдерман на аватар и јас, доаѓа некој друг?
зашто ризично бре? ЧD :D

Некои бендови свират, али Рамштајн горат на сцена :cuc:

- rammstein-neki-bendovi-sviraju-ali-oni-gore-sceni
- bit-ce-vatreno-rammstein-zagreb-stize-sa-2000-litara-nafte
- vise-opreme-rammsteina-donijela-je-samo-lady-gaga-clanak

Рамштајн вечерва жареа и палеа во загребската арена !!!
Еве ги и првите видеа:
Настапот го отворија со хитот Sonne

На првото видео обрнете внимание на 01:59 :cuc: (обавезно во Full Screen гледајте го)

Du Hast

Feuer Frei

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom