Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Феноменални се, имаат многу добри песни. Иако не слушам метал нив ги некако посебно сакам поготово песната „Moskau“.

Исто и јас не слушам метал али Рамштејн се уникат !
Почнав да ги слушам по сугестија од еден другар кој исто не беше по овие метал песни , но почна да ги слуша Рамштејн прва песна која ми ја кажа и почнав да ја слушам беше Feuer Frei и таа сеуште онака ми е најдобра исто и Benzin спотот е екстра , Ich Will , Amerika , Moskau све се тоа инзворедни песни .

Рамштајн се поезија....Копнеам по денот кога ќе ги видам во живо

Rammstein е ѕвер!!! јас многу го слушам
најомилени негови песни ми се: Du Hast, Ohne Dich, Ich Will, Feuer Frei, Benzin...

Rammstein се фантастични (y)
За нив дознав пред само неколку дена и досега имам слушнато десетина нивни песни и баш ми се допаѓаат.
Ich Will и Du hast се најјаки :)

не ја видов нигде keine lust.......??!
дечки бе дечки
son_i_am_disappoint_trollcat.jpg

Ги сакам и експериментите со Апокалиптика

И јас како и Лу,почнав со 1-2 песни,па листата се зголеми на 6-7 :)

Дечкиве се ѕверки... Сценските настапи на Валкербол им се нај нај!
Незнам како порано не сум ги забележал Рамштајн :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
И јас како и Лу,почнав со 1-2 песни,па листата се зголеми на 6-7 :)

Дечкиве се ѕверки... Сценските настапи на Валкербол им се нај нај!
Незнам како порано не сум ги забележал Рамштајн :)

Еве јавно да кажам дека за Рамштајн дознав од Спенсер :) пред некој ден и навистина дечките се фантастични, музиката им е.... немам зборови :cuc:

Du hast е една од најубавите песни затоа што и самите стихови се двосмислени, може на два начина да се сфати песната.

Фантазија се. Ги слушам веќе подолго време. Уникатни како никој друг бенд на светот:cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Du hast е една од најубавите песни затоа што и самите стихови се двосмислени, може на два начина да се сфати песната.

И главниот риф е ненормално добар и предизвикува беснило! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom