кој ќе ја пробие таа нивна одбрана назад ? Талесен или Мацко ? Голо нема да го видиме ќе шутираат Орката и Фитиљо од неизградени позиции и од лесни контри ќе не полнат.
Јас сум задоволен со тоа што репрезентацијата е редовна на големи натпреварувања и секоја победа би била плус.
Немам големи очекувања, не сум фан на игра 7 на 6 а знам дека Лазаров ќе ја форсира. За таква игра треба да си ептен лузер (како нас) или многу спремен (не како нас). Ајде, само нека бидат здрави и чекор по чекор
Лазаров го пропушта Европското првенство
Најдобриот македонски ракометар Кирил Лазаров нема да биде во можност да настапи на Европското првенство во Унгарија и Словачка, што за Македонија стартува вечерва со дуелот против Словенија од 18 часот во рамки на Групата А.
Десниот бек се повреди во текот на вчерашниот ден на првиот официјален тренинг. По прегледите направени од нашиот медицински тим констатирано е дека се работи за повреда на спојот на два мускули на левата потколеница. Потребно е мирување од три недели.
Лазаров вечерва ќе биде само на клупата и ќе го води тимот како селектор, но за жал нема да може да помогне на теренот како играч.
So it begins..
Лазаров го пропушта Европското првенство
Најдобриот македонски ракометар Кирил Лазаров нема да биде во можност да настапи на Европското првенство во Унгарија и Словачка, што за Македонија стартува вечерва со дуелот против Словенија од 18 часот во рамки на Групата А.
Десниот бек се повреди во текот на вчерашниот ден на првиот официјален тренинг. По прегледите направени од нашиот медицински тим констатирано е дека се работи за повреда на спојот на два мускули на левата потколеница. Потребно е мирување од три недели.
Лазаров вечерва ќе биде само на клупата и ќе го води тимот како селектор, но за жал нема да може да помогне на теренот како играч.
So it begins..
Taman i tie najgolemite optimisti što bea za prestojnovo Ep, da si gi gledaat na raat. Sea ni kriv ni dužen ke si iscepa maksimalna minutaža Velkovski.
Vo sportot se e vozmozno. Topkata e okrugla I se igra 60 minuti. Vo poveke navrati se dokazalo deka ne e vazen koj e protivnikot. So istrajnost, hrabrost I zelba sakam da veruvam deka sepak cuda se slucuvaat.
Znaeme nie da iznenadime, koga najmalku ocekuvaat.
Momci, SREKNO
Јас не можам да разберам како Фитиљот може толку лесно да се пробие и да не може голот да го погоди. Сто зицери утна, не ми е јасно како. Дали губи баланс пошто влага на сила, којзнае...
Десниве бекови никогаш нема да станат играчи. Види го Сеарфимов дрвото, излегува сам пред голман, ја фрла на крило, го заглави Костески.
Дар мар е утакмицава, ако се консолидираат Словенциве, ќе не смачкаат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.